Γιάννης Καλλιάνος: Με μαύρα από το κλάμα μάτια μετά το θάνατο του πατέρα του - «Θα γίνω ο εφιάλτης τους»

Κινείται νομικά μετά την απώλεια του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Καλλιάνος: Με μαύρα από το κλάμα μάτια μετά το θάνατο του πατέρα του - «Θα γίνω ο εφιάλτης τους»

Ο Γιάννης Καλλιάνος έκανε δηλώσεις στις κάμερες που τον συνάντησαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου πήγε για να παραλάβει τον αδερφό του που ήρθε για την κηδεία του πατέρα τους. Ο μετεωρολόγος και βουλευτής ΝΔ, ξέσπασε κατά των υπευθύνων για το θάνατο του πατέρα του.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καλλιάνου

«Μόνοι οι άνθρωποι που έχουν χάσει τον άνθρωπο τους μπορούν να κατανοήσουν. Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης. Αυτοί που είδαν την περίπτωση του πατέρα μου πολύ χαλαρά, δυστυχώς, αλλά έρχεται η σειρά τους. Έχω αποδείξεις και ηχητικά μηνύματα που θα δοθούν στην δικαιοσύνη», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ενώ, απάντησε και για την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη: «Δεν τα βάζω με κανένα Άδωνι και δεν τα βάζω με κανέναν υπουργό και με κανένα Ε.Σ.Υ. Τα βάζω με συγκεκριμένους ανθρώπους. Ο διοικητής του νοσοκομείου, ο υποδιοικητής και ο καθηγητής αγγειοχειρουργικής μου είπαν ότι είναι όλα εξαιρετικά. Τώρα το τι λέει και τι δεν λέει δεν με ενδιαφέρει. Επικοινώνησαν οι πάντες».

«Δεν είμαι κατά αυτών των συγκεκριμένων ανθρώπων, είμαι αυτός που θα γίνω ο εφιάλτης τους. Δεν είμαι απλά κατά και όχι από προσωπικό καπρίτσιο και όχι από θυμό, επειδή έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου, αλλά θα γίνω εφιάλτης τους γιατί το ύφος αυτό, την έπαρση και την ημιμάθεια να μην την χρησιμοποιούν και σε άλλους ασθενείς και να έχουν την ίδια τύχη», είπε στο τέλος.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε ο αδερφός του Γιάννη Καλλιάνου: «Ο μπαμπάς μου έφυγε αβοήθητος! Δεν καταλάβαινα αν ο καθηγητής που τον ακρωτηρίασε ήταν αδαής, αν ήταν δόλιος, αν ήταν ηλίθιος»

Τι είπε η γυναίκα του

«Το σύστημα όλοι το κατηγορούμε αλλά το σύστημα αυτό θα κινητοποιηθεί κατά εντολή του ιατρού. Όταν ο γιατρός λέει ότι είναι όλα καλά κα δεν χρειάζεται περαιτέρω υποστήριξη, τότε δεν κινητοποιείται το σύστημα. Ελπίζω τουλάχιστον να μάθουμε τι πήγε λάθος, γιατί κάτι πήγε πολύ λάθος. Δεν έχω βρεθεί μπροστά στις συνομιλίες του Γιάννη με τον καθηγητή, οπότε δεν μπορώ να πω για ύφος. Οι γιατροί δεν άκουσαν τον αδερφό του Γιάννη. Δεν ξέρεις κανένας το ιστορικό του πατέρα του από τον ίδιο.

Μας έλεγαν θα βγούμε από την Δευτέρα και την Κυριακή με παίρνει ο Γιάννης κλαίγοντας και μου λέει πάω να χαιρετήσω τον πατέρα μου γιατί μου είπε ο Χρήστος ότι δεν είναι καλά και πεθαίνει», ανέφερε από πλευρά της η σύζυγός του Γιάννη Καλλιάνου, Χάρις Δαμιανού μεταξύ άλλων σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Super Κατερίνα.