Τέμπη: «Υπάρχει Airbnb απέναντι από την πλατεία ΟΣΕ! Νοικιάζεται σε κορίτσια που κάνουν βίζιτες, είναι πόρνες» - Σοβαρή καταγγελία για τον σταθμάρχη

«Αυτά είναι συγκλονιστικά»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τέμπη: «Υπάρχει Airbnb απέναντι από την πλατεία ΟΣΕ! Νοικιάζεται σε κορίτσια που κάνουν βίζιτες, είναι πόρνες» - Σοβαρή καταγγελία για τον σταθμάρχη

Την Πέμπτη 18/4 παρευρέθηκε στο πλατό του Super Κατερίνα ο δικηγόρος, Γιώργος Μπαρτζώκης που έχει αναλάβει την υπεράσπιση των συγγενών των θυμάτων από το σιδηροδρομικό έγκλημα, που έλαβε χώρα στα Τέμπη.

Ανάμεσα στα όσα είπε ο νομικός σοκαριστικές είναι οι δηλώσεις - καταγγελία του σχετικά με τον σταθμάρχη της μοιραίας αμαξοστοιχίας αναφέροντας, πως είχε φύγει από το πόστο του για να επισκεφτεί διαμέρισμα με ιερόδουλες (δείτε εδώ τι αναφέρει πατέρας που έχασε τις δύο κόρες του σχετικά με τη συγκεκριμένη καταγγελία).

Δείτε επίσης: Τέμπη: Συγκινεί η Μαρία Καρυστιανού για την 20χρονη Μάρθη - «Τη δύναμη μου τη δίνει το παιδί μου! Ξέρω ότι θα ήθελε...»

H σοκαριστική δήλωση δικηγόρου συγγενών θύματων των Τεμπών για τον σταθμάρχη

«Υπάρχει ένα Airbnb απέναντι από την πλατεία ΟΣΕ, αυτό το έχουμε καταγγείλει στην ασφάλεια Λάρισας από τα Χριστούγεννα του 2023. Τι κάνει αυτό το Airbnb; Νοικιάζεται σε κορίτσια που έρχονται ειδικά από την Αθήνα και κάνουν βίζιτες, είναι πόρνες.

Είναι ακριβώς από την πλατεία του ΟΣΕ. Εμπλέκεται και μυστικό γραφείο της Λάρισας για την ενοικίαση, δεν σημαίνει ότι γνωρίζει ο ιδιοκτήτης. Πρέπει να δουν αν η ιερόδουλη, που λέει ο κ.Πλακιάς μετακινήθηκε στο σταθμαρχείο ή αν πήγε ο σταθμάρχης εκεί.

Υπάρχει ένα κενό, φαίνεται στην κάμερα ότι πήγε στο σταθμαρχείο 9:15 και εξαφανίζεται 11:45, δηλαδή μετά το δυστύχημα. Το πιο πιθανό - που είναι θέμα έρευνας - είναι να πήρε το cb και να πήγε κάπου αλλού. Μου κάνει εντύπωση που ο σταθμάρχης δεν έκανε απολογητικό υπόμνημα.

Στη αρχή είχε πει ότι δεν γύρισε το κλειδί. Γιατί ξέρει ότι αν βγουν τα ηχητικά, θα αποδειχτεί ότι το cb δεν ήταν καν στο σταθμαρχείο Λάρισας μέσα. Αυτά είναι συγκλονιστικά», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκης.