Πέτρος Πυλαρινός: Η απόφασή του μετά τον χωρισμό με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου και η σπόντα - «Πρέπει να θες και λίγο να το...»

«Φτάνει μωρέ....»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πέτρος Πυλαρινός: Η απόφασή του μετά τον χωρισμό με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου και η σπόντα - «Πρέπει να θες και λίγο να το...»

Την Παρασκευή 12/4 οι Alcatrash ήταν καλεσμένοι στο Fay's Time με τα μέλη της μπάντας να μιλάνε για τα επαγγελματικά τους σχέδια, τη συνεργασία που τους σημάδεψε αλλά και για το αν τους λείπει η παρουσία στην τηλεόραση.

Η προσωπική ζωή κάποιων από τη μπάντα είχε βγει στη δημοσιότητα, επομένως ήταν αναπόφευκτο να μην γίνει αναφορά. Από τη μεριά του ο Ανδρέας Βούλγαρης βιώνει την απόλυτη ευτυχίας μιας και πριν από λίγο καιρό έγινε πατέρας (δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις).

Ο Πέτρος Πυλαρινός μίλησε και εκείνος για τα προσωπικά του τονίζοντας, πως μετά τον χωρισμό του με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι ελεύθερος και πως αν βρεθεί μια νέα γυναίκα στο πλευρό του θα προτιμήσει να διαφυλάξει τη σχέση τους.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Πυλαρινού για την προσωπική του ζωή

«Είμαι μια χαρά, όλα καλά. Τα προσωπικά μου ποιον αφορούν; Φτάνει μωρέ. Δεν θα το προσπαθήσω, συμφωνώ με τον Ανδρέα, αν έρθει κάτι στη ζωή μου... Αν δεν έχεις και εσύ την πρόθεση να το διαρρεύσεις και να το χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου.

Στην προηγούμενη σχέση μου δεν προσπαθούσα καθόλου να το κρατήσω κρυφό, οπότε πρέπει να θες και λίγο να το μάθει ο κόσμος. Σίγουρα με το να κρύβεσαι δεν κερδίζεις κάτι.», είπε ο Πέτρος Πυλαρινός.