Βγήκε μπροστά στην κάμερα του Happy Day και διέψευσε το χωρισμό της - «Οι φήμες αυτές πυροδοτήθηκαν επειδή...»

«Δεν με ενοχλεί που δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει. Είμαστε εδώ να τα βάζουμε στη θέση τους»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βγήκε μπροστά στην κάμερα του Happy Day και διέψευσε το χωρισμό της - «Οι φήμες αυτές πυροδοτήθηκαν επειδή...»

Δεν είναι μόνο ο χωρισμός της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη που συζητιέται στις εκπομπές και τα social media τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα, έχει κυκλοφορήσει πως ακόμα ένα γνωστό ζευγάρι πήρε την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή.

Για το εν λόγω ζευγάρι όμως πρόκειται απλά για φήμες και όχι για ένα σίγουρο γεγονός, καθώς κανείς δεν είχε βγει να επιβεβαιώσει το χωρισμό με αποτέλεσμα όλοι να έχουν στηριχτεί στο Instagram...

Η ηθοποιός λοιπόν, σε έξοδό της το βράδυ της Δευτέρας 8/4 μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και διέψευσε την είδηση πως χώρισε με τον άντρα της. «Φήμες υπάρχουν πάντα. Δεν με ενοχλεί που δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει. Είμαστε εδώ να τα βάζουμε στη θέση τους. Έχω βγάλει την οικογένεια από τα social media και το βιώνω πιο ιδιωτικά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αυτή η ηθοποιός διέψευσε το χωρισμό της

Ο λόγος για την Χριστίνα Αλούπη, η οποία σχολίασε πως οι φήμες αυτές ξεκίνησαν από το Instagram. «Οι φήμες αυτές πυροδοτήθηκαν επειδή δεν ανεβάζω τα παιδιά και τον άντρα μου», εξήγησε.

Δείτε εδώ πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά της σε φωτογραφίες που τράβηξε ο σύζυγός της.

Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Συνέντευξη στην εκπομπή "Ελένη" παραχώρησε η Χριστίνα Αλούπη, το μεσημέρι της Παρασκευής 17/11, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένεια της, τον σύζυγό της που πηγαινοέρχεται Ελλάδα - Αμερική ενώ ειδική αναφορά έκανε και στα Χριστούγεννα.

«Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου, σαν παιδί τη γιορτάζω. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από τα παιδικά μου Χριστούγεννα , η μαμά και ο μπαμπάς μου το έκαναν όσο πιο μαγικό για εμάς. Έχω αδυναμία στα μελομακάρονα και στους κουραμπιέδες και τα φτιάχνω στην υγιεινή εκδοχή τους για να τα φάω χωρίς τύψεις. Θέλω τα παιδιά μου να διατηρήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και να τα αγαπούν όπως εγώ» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Άρχισα να πονάω! Το σώμα μου δε μπορούσε να κουβαλήσει τα κιλά» - Η εξομολόγηση της Χριστίνας Αλούπη για την περίοδο μετά την εγκυμοσύνη

«Ευτυχώς τα παιδιά μου πιστεύουν στο Αϊ Βασίλη και περιμένουν τα δώρα των Χριστουγέννων. Τα παιδιά έχουν εγκλιματιστεί πλέον στην Ελλάδα , μπόρεσα να πάρω όλο το φορτίο πάνω μου. Ο σύζυγος ακόμα πηγαινοέρχεται από την Αμερική. Μια παιδοψυχολόγος μου είπε ότι είναι πιο σημαντικό ο γονιός να περνάει ποιοτικό χρόνο με το παιδί πάρα να είναι συνεχώς εδώ και να είναι απών»,πρόσθεσε.

«Όταν γεννήθηκε ο μικρότερος γιος μου ο μεγάλος ένιωσε ότι χάνει την κυριαρχία μέσα στο σπίτι. Όταν γέννησα το δεύτερο ο μεγάλος ήρθε στο μαιευτήριο να με δει, έβαλε τα κλάματα και μου ζήταγε να φύγουμε. Για πολύ καιρό ο μεγάλος μου γιος μου έλεγε να το πάμε πίσω το μωρό, να το γυρίσουμε. Η παιδοψυχολόγος μου είπε ότι ο μεγάλος μου γιος λίγο τον ζηλεύει ακόμα τον μικρό» είπε καταλήγοντας.