Γιώργος Μαρίνος: Το παρασκήνιο της συνέντευξής του μέσα στο γηροκομείο - Ποιος έδωσε άδεια να μιλήσει στην κατάστασή του

Αποκαλύψεις μετά τα αρνητικά σχόλια για την εκπομπή ''Ακόμα δεν είδες τίποτα''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιώργος Μαρίνος: Το παρασκήνιο της συνέντευξής του μέσα στο γηροκομείο - Ποιος έδωσε άδεια να μιλήσει στην κατάστασή του

Πριν από λίγες ημέρες προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα και τον δημοσιογράφο, Πάνο Κατσαρίδη βίντεο και φωτογραφίες με τον Γιώργο Μαρίνο μετά από χρόνια απουσίας του καλλιτέχνη από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε τον εδώ).

Πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν με τη συγκεκριμένη συνέντευξη θεωρώντας, πως ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι πια σε θέση για δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις λόγω της άνοιας από την οποία πάσχει.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τη συνέντευξη με τον Γιώργο Μαρίνο

Ένας από τους επικριτές είναι και ο Δημήτρης Παπάζογλου κάνοντας δηλώσεις την Τετάρτη 3/4 στο Πρωινό - κατακρίνοντας τον δημοσιογράφο, Πάνο Κατσαρίδη για το ρεπορτάζ του. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας με τη σειρά του αποκάλυψε πως ο Κατσαρίδης είχε πάρει άδεια για τη συνέντευξη τόσο από τον οίκο ευγηρίας που ζει ο Γιώργος Μαρίνος, όσο και από συγγενικά του πρόσωπα.

Η οργή του Σπύρου Μπιμπίλα για τη συνέντευξη με τον Μαρίνο

«Όλοι ξέραμε ότι ο Γιώργος Μαρίνος βρίσκεται σε οίκο ευγηρίας πάρα πολύ καιρό και κανείς δεν ήξερε ακριβώς πού βρίσκεται. Το γεγονός ότι κάποιος το ανακάλυψε και το έφερε σαν αποκλειστικό, εμένα με ενόχλησε ως πολίτη αυτής της χώρας, γιατί όταν κάποιος θέλει να διατηρήσει την ιδιωτικότητά του όταν είναι άρρωστος μάλιστα, οφείλουμε να το σεβόμαστε. Τώρα, δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό και ποιος έδωσε το δικαίωμα, ποιος μεσολάβησε, αλλά δεν ήταν ωραίο.

Ό,τι κι αν έχει ο κύριος Μαρίνος, από την αρχή είχε ζητήσει να μην απασχολήσει κανείς την ιδιωτικότητά του αυτό έπρεπε να το τηρηθεί. Αποτέλεσμα ήταν ότι βγήκε μία εικόνα του κυρίου Μαρίνου που ο ίδιος δεν θα ήθελε και φαντάζομαι ότι αυτό δεν είναι σωστό», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Γιώργο Μαρίνο στις 1/4/24 στο Πρωινό.