Παύλος Χαϊκάλης - Η ανάρτηση για την απαλλαγή του Μίχου από τον βιασμό της 12χρονης: «Δικαίωση για την Αστρολογία»

Τι έγραψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σοκ προκάλεσε η πρόταση της Εισαγγελέως για τον κατηγορούμενο Ηλία Μίχο σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό (δείτε εδώ). Την ώρα που ο κόσμος έχει βγει στον δρόμο και διαμαρτύρεται, ο Παύλος Χαϊκάλης έκανε μια ανάρτηση για την υπόθεση και την αστρολογία.

Ο ηθοποιός που έχει απομακρυνθεί από την υποκριτική και πλέον ασχολείται με την αστρολογία, ανέφερε πως τον Οκτώβριο του 2022 είχε κάνει μία πρόβλεψη για την υπόθεση για την οποία δικαιώνεται μετά την εισαγγελική πρόταση.

Η ανάρτηση του Χαϊκάλη για την υπόθεση τον Κολωνό

«Αγαπητοί μου φίλοι, στις 27/10/2022 είχα κάνει μια αστρολογική προσέγγιση στο προφίλ του Ηλία Μίχου στο astropolis.gr, σύμφωνα με την επικαιρότητα τότε. Πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν τότε, ότι τον υπερασπιζόμουν και έλεγα ότι θα πέσει στα μαλακά. Χλευάστηκα από τον τύπο κ.α. για μία ακόμη φορά.

Εγώ απλά υπερασπιζόμουν την Αστρολογία και ό,τι έβλεπα στο χάρτη του. Η δικαίωση ήρθε εχθές με την πρόταση της δικαιοσύνης. Δεν πρόκειται για μένα, αλλά δικαίωση για την Αστρολογία άλλη μία φορά. Ελπίζω κάποιοι να καταλάβουν τι εννοούσα τότε...» έγραψε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Αυτή ήταν η πρόβλεψη που είχε κάνε για τον Ηλία Μίχο

Οι προβλέψεις αυτές κατάφεραν να ξεσηκώσουν θύελλα αντιδράσεων σε όλες τις εκπομπές όσο και στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο twitter όπου οι τηλεθεατές εξέφρασαν την άποψή τους.

«Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Για ό,τι συνέβη φταίει ο Κρόνος. Θα παιχτούν πολλά παιχνίδια στην υπόθεση Μίχου. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον, θα πέσει στα "μαλακά"», ανέφερε μεταξύ άλλων σε βίντεο που προβλήθηκε στο «Πρωινό».