Αντελίνα Βαρθακούρη: Αγνώριστη με την αλλαγμένη της εικόνα - Βόλτα στη φύση με νέο look (Βίντεο)

Εμφανώς ανανεωμένη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αντελίνα Βαρθακούρη επέλεξε τα τελευταία χρόνια να κάνει μια παύση από την έντονη δημοσιότητα, που είχε αλλά και από τους λογαριασμούς της στα social media - δίνοντας έμφαση σε όσο θεωρεί η ίδια ουσιώδη.

Τους τελευταίους τρεις μήνες βλέπουμε τη σύζυγό του Χάρη Βαρθακούρη να έχει επιστρέψει δειλά - δειλά στα κοινωνικά δίκτυα με την ίδια να είναι εμφανώς ανανεωμένη. Το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της αποτελεί παρελθόν!

Την Κυριακή 10/3 η Αντελίνα δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στα insta story μαζί με το σκυλάκι της, την ώρα που έκαναν μια βόλτα στη βροχή (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Βαρθακούρη για την αλλαγή στα μαλλιά της συζύγου του).

Το νέο βίντεο της Αντελίνας Βαρθακούρη στο instagram

«Βολτούλα με λίγες ψιχάλες και το παρεάκι μου. Μια μαγική Κυριακή σε όλους», έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η ανάρτηση της Βαρθακούρη για τους λόγους εξαφάνισής της

«Μετά απο περίπου δυόμιση χρόνια που έχω “εξαφανιστεί” και μετά από αρκετά μηνύματα σας, τα οποία τα διαβάζω όλα, ήρθε η ώρα να ανεβάσω μια σημερινή φωτογραφία μου, που έβγαλε η κόρη μου και να σας ευχηθώ με όλη μου την αγάπη ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Το ταξίδι της πραγματικής ευτυχίας, της εσωτερικής γαλήνης και της ελευθερίας θέλει κόπο, εσωτερικότητα, επιμονή και πίστη…ίσως θέλει και λίγη μοναχικότητα…

Ευχαριστώ το Θεό και τον άντρα μου @harryvarthakouris που μου έδωσαν το προνόμιο να έχω τη δυνατότητα να αφοσιωθώ στην οικογένεια μου και να φωτίσω την ψυχή μου με αυτά που θεωρώ εγώ σημαντικά και θεμέλια της ύπαρξής μου.

Σ’ έναν πλανήτη που ουρλιάζει για αλλαγή, σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά να έχετε υγεία, πίστη, ελευθερία, ειρήνη, αφθονία, ευλογία, ταπεινότητα, θαλπωρή, σταθερές αξίες, ηθική, ενσυναίσθηση, τιμιότητα, συγχωρητικότητα, πολλή πολλή αγάπη και όλοι οι δρόμοι της ζωής σας να είναι ανοιχτοί. Ένα μάθημα είναι η ζωή και πάντα υπάρχει χρόνος γι’αλλαγή αρκεί να το θελουμε. Δεν έπαψα ποτέ να πιστεύω στα όμορφα χαμόγελα ψυχής, τα οποία αξίζουν σε όλους!ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΛΕΝΙΟ 2024!

Σας στέλνω μια πελώρια, ζεστή αγκαλιά.
Σας ευχαριστώ που δεν με ξεχάσατε σε όλη αυτή τη διαδρομή, είναι πολύ σημαντικό για μένα και σας είμαι ευγνώμων.
Με σεβασμό κι εκτίμηση προς όλους
Αντελίνα», έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη στις 2/1/24.