Χριστίνα Φαρμάκη: «Ήθελα να μεγαλώσω μόνη μου τα παιδιά μου, γιατί...» - Η αλλαγή σελίδας, ο γάμος, ο γιος, η κόρη και η μετακόμιση στο εξωτερικό

Ο λόγος που έμεινε μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης για 20 χρόνια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χριστίνα Φαρμάκη: «Ήθελα να μεγαλώσω μόνη μου τα παιδιά μου, γιατί...» - Η αλλαγή σελίδας, ο γάμος, ο γιος, η κόρη και η μετακόμιση στο εξωτερικό

Η Χριστίνα Φαρμάκη, το μεσημέρι της Τρίτης 5 Μαρτίου, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, πραγματοποιώντας την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση μετά από χρόνια, καθώς είχε πάρει την απόφαση να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και από τον χώρο του θεάματος γενικότερα.

Για την απόφασή της μίλησε, μάλιστα, εξηγώντας ποιοι λόγοι την οδήγησαν σε αυτή, ενώ προχώρησε σε μία εξομολόγηση για τη νέα σελίδα στη ζωή της, την μετακόμιση στο εξωτερικό, τον γάμο και τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Φαρμάκη

«Αποσύρθηκα συνειδητά γιατί πάντα έλεγα ότι όταν θα κάνω οικογένεια, θα αφοσιωθώ εκεί. Ήθελα να μεγαλώσω μόνη μου τα παιδιά μου, γιατί αν δεν έχεις επαφή με τα παιδιά, θα μιμηθούν κάποιον άλλον εκτός από εσένα. Επομένως, χαλάει το πράγμα. Ήταν δική μου απόφαση και το είχα στο μυαλό μου από πολύ νέα. Από 22 χρονών. Το θυμάμαι γιατί έβλεπα παιδιά στον ύπνο μου και ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδιά. Έλεγα ότι όταν θα κάνω παιδιά, θα αποσυρθώ. Είχα την αίσθηση μετά από τόσα χρόνια ότι δεν ήμουν για αυτό το επάγγελμα. Για αυτό δεν μου λείπει καθόλου. Όταν μιλάω στα παιδιά μου για την εποχή των καλλιστείων είναι σαν να μιλάω για κάποιον άλλον», είπε αρχικά.

«Εδώ και πέντε χρόνια μένουμε στο Λονδίνο. Ο σύζυγός μου έκανε 160 πτήσεις τον χρόνο και πάντα του έλεγα να πάμε στο εξωτερικό. Τα παιδιά μου έχουν την αγγλική υπηκοότητα, γιατί ο πατέρας τους την έχει, αλλά είναι Έλληνας, Κρητίκαρος. Μένουμε λίγο έξω από το Λονδίνο. Εγώ εγκλιματίστηκα πολύ εύκολα και είναι πολύ όμορφη χώρα», επισήμανε στη συνέχεια.

Έπειτα εξήγησε με τι έχει καταπιαστεί τα τελευταία χρόνια. Αποκάλυψε πως έχει ιδρύσει το e-shop ρούχων «CFS» από το 2023, στην Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό: «Είχα μία λατρεία για το κομψό ντύσιμο. Μου κάνουν τα ρούχα που φορούσα και παλαιότερα. Επειδή, λοιπόν, είχα μεγάλη γκαρνταρόμπα , είπα να δίνω συμβουλές styling και μου βγήκε στο Instagram. Η εταιρία μου εδρεύει στην Ελλάδα και έτσι πηγαινοέρχομαι. Στην αρχή όταν πήγαμε δεν ήταν πολύ εύκολο. Για εμένα ήταν λίγο πιο δύσκολο», εξήγησε.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Είναι μεγάλη ιστορία, αφήστε το!» - Η απρόσμενη ανακοίνωση στον αέρα της εκπομπής