"Κόλαφος" ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Είπες "σύντροφος Χρήστου Μάστορα", μόνο αυτή την ιδιότητα γνωρίζω! Ζέχνει αλαζονεία και...»

Τα σχόλια μετά το βίντεο που δημοσίευσε στα social media της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δημοσίευσε στα social media της ένα βίντεο κατά το οποίο μιλούσε για τις εκπομπές που συνηθίζουν να παίρνουν αποσπάσματα από τα βίντεο που δημοσιεύει στο youtube, αναπαράγοντάς τα στα κανάλια, κράζοντάς την στη συνέχεια.

Αυτό προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου στον αέρα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αμέσως μετά ξέσπασε για όσα είπε, τονίζοντας πως το μοντέλο με τρόπο αυτό έδειξε μεγάλη έπαρση.

Τα σχόλια του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

«Δεν την έκραξε κάποιος, φαντασιώνεται, νιώθει, βιώνει και αισθάνεται! Χάρηκα πάρα πολύ Δημήτρη που είπες "σύντροφος Χρήστου Μάστορα", γιατί εγώ προσωπικά μόνο αυτή την ιδιότητα γνωρίζω. Δεν γνωρίζω καμία άλλη ιδιότητα και δεν με ενδιαφέρει να μάθω καμία άλλη ιδιότητα μετά από το βίντεο που είδα, το οποίο ζέχνει αλαζονεία και έπαρση! Για ποιο λόγο, κορίτσι μου; Με το ωραίο όνομα Γαρυφαλλιά έχεις τέτοια αλαζονεία και τόση έπαρση; Τι έχεις κάνει;», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Οι πονηρές φωτογραφίες της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με εσώρουχα και η αποκάλυψη για την ερωτική της ζωής - «Το έχω κάνει σε...»

Η ερωτική της εξομολόγηση για τον Χρήστο Μάστορα

Ο έρωτας δεν κρύβεται! Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μίλησε για τον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα, αλλά και την αρχή της σχέσης τους στο νέο βίντεο του «Raw House» στο YouTube, όπου έκανε makeup με την τραγουδίστρια Marseaux.

«Είμαι σε σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο. Με ενοχλεί όταν πετάνε σπόντες και με ρωτάνε γιατί δείχνω τη σχέση μου. Το celebrity crush μου είναι το αγόρι μου, ο Χρήστος Μάστορας. Θα έλεγα κανέναν άλλον;», είπε αρχικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση τους. «Θυμάμαι τον εαυτό μου όταν ήμουν ερωτευμένη. Είμαι ερωτευμένη, αλλά εννοώ στις αρχές με τον Χρήστο, δεν υπήρχε. Κοιμόμουν 2 ώρες και ένιωθα ότι έχω κοιμηθεί 20 ώρες. Ήμουν τόσο τραλαλά-τραλαλό. Πετούσα. Έτρωγα μια φορά την ημέρα και ένιωθα γεμάτη. Ο έρωτας είναι πηγή ενέργειας για μένα, όταν είμαι ερωτευμένη είμαι στο peak της έμπνευσης και της παραγωγικότητας. Όταν δεν είμαι, απλά πάω στη δουλειά μου σαν ρουτίνα», ανέφερε.

Δείτε επίσης: Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Μάστορα για τον Άγιο Βαλεντίνο - Αδημοσίευτα βίντεο με τα τρυφερά τετ - α- τετ

Στη συνέχεια ανέφερε το σημαντικότερο στοιχείο σε μία σχέση: «Πρέπει να υπάρχει σεβασμός ανάμεσα στο ζευγάρι και από τις δύο πλευρές, και αλληλοκατανόηση», ενώ για τους χωρισμούς της ανέφερε: «Δεν είχα ποτέ δράμα. Από την πλευρά του άλλου έχει υπάρξει δράμα, να κλαίει, να μου λέει “δεν θέλω να χωρίσουμε”, και όλα αυτά».

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια, λέγοντας: «Δεν ξέρω αν με ενδιαφέρει να κάνω οικογένεια, δεν μου έχει χτυπήσει ακόμη αυτό το καμπανάκι, ούτε το νιώθω. Είμαι στη φάση που συζητάω με την ψυχολόγο μου ότι μπορεί και να θέλω για μία ζωή να μην κάνω οικογένεια και παιδιά. Είμαι πιο κοντά σε αυτό, βέβαια είμαι 27 ακόμα, δεν έφτασα 40. Δεν είμαι έτοιμη να δώσω χρόνο και να αναλάβω μία τέτοια ευθύνη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Όταν κατέβηκα στις εκλογές μου έβριζαν τη μάνα, ενώ την είχα αποχαιρετήσει»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν τα έχω ξαναπεί αυτά ποτέ!» - Η δύσκολη σχέση με τον πατέρα του, ο θάνατος του αδερφού του και η συγγνώμη στον Στέλιο Κρητικό

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Είχα και ένα γυναικολογικό θέμα...» - Η απάντηση για την εγκυμοσύνη και τα παραπάνω κιλά

Γαρυφαλιά Καληφώνη: «Μένω μαζί με τον σύντροφό μου» - Η απάντηση περί γάμου με τον Χρήστο Μάστορα

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Την τελευταία διετία δεν ξέρω τι έγινε, έχει χάσει την αίσθηση του μέτρου» - Η αιχμηρή δήλωση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Αυτές είναι οι καλλονές αδερφές της - Όλα τα βλέμματα πάνω τους στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Όλα τα ζευγάρια έχουν τα προβλήματά τους, μη νομίζεις...» - Η εξομολόγησή της για τον Χρήστο Μάστορα