Παύλος Κοντογιαννίδης για Ηλία Λογοθέτη: «Όχι ρε φίλε, τι κρίμα...» - Λύγισε μόλις άκουσε για τον θάνατο του

Το πληροφορήθηκε από τους δημοσιογράφους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Ο Ηλίας Λογοθέτης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών, το απόγευμα της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου, βυθίζοντας στη θλίψη τους συγγενείς του και ανθρώπους που τον γνωρίσαν στην πορεία της πλούσιας καριέρας του. Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε η σύζυγός του Μαρία Ζαχαρή, και ο γιος του Αλέξανδρος Λογοθέτης.

Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, και ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος, επικοινώνησαν με συναδέλφους και φίλους του Ηλία Λογοθέτη, μεταξύ αυτών ο Παύλος Κοντογιαννίδης. Μάλιστα ήταν ξεκάθαρο πως ο ηθοποιός δεν είχε ενημερωθεί για την απώλεια του συνεργάτη του, και το έμαθε από τον δημοσιογράφο που τον πήρε τηλέφωνο.

«Όχι, όχι, όχι ρε φίλε. Πω, πω τι κρίμα…Είχαμε δουλέψει μαζί, βέβαια. Ήταν ένα πνεύμα ελεύθερο, ένας καλλιτέχνης με τρομερές δυνατότητες, ένας διαβασμένος συνάνθρωπος, ίσως από τους πιο μορφωμένους συναδέλφους που υπήρξαν», είπε αρχικά ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Οι δηλώσεις του Παύλου Κοντογιαννίδη για τον Ηλία Λογοθέτη

Και συμπλήρωσε: «Εμείς συνυπήρξαμε και καλλιτεχνικά και σε προσωπικό επίπεδο, ανθρώπινα και πολιτικά θα έλεγα, είναι ένα πνεύμα που για να συμπορευθείς μαζί του θέλει δύναμη. Μπορώ να πω ότι κρατάω αυτό που μου έλεγε και θα το υποστηρίζω: “Γεια σου Παύλο, αδούλωτε. Αδούλωτο πνεύμα και ταλέντο”. Είχε πολύ χιούμορ ο Ηλίας, είμαι πολύ στενοχωρημένος. Μεγάλος, ο μεγάλος των μεγάλων, θα έλεγα… Πω, πω, φοβερή είδηση».

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης κατέληξε στις δηλώσεις του: «Μπορούσε να παίξει τα πάντα, ένας ρολίστας παγκοσμίου επιπέδου. Με φοβερό, καυστικό χιούμορ, προχωρημένο, από αυτό που μου αρέσει. Άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Είναι από τους πρώτους που ασπάστηκαν το σύνθημα του κινήματος που δημιουργήσαμε, "Ο άνθρωπος, με τον άνθρωπο, για τον άνθρωπο"».