Κατερίνα Καινούργιου: «Τα έχασα, παιδιά δεν είμαι καλά...» - Η σπόντα του Αντρέα Μικρούτσικου

Δεν άντεξε...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Τα έχασα, παιδιά δεν είμαι καλά...» - Η σπόντα του Αντρέα Μικρούτσικου

Τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο, και χωρίς μάλιστα να το έχει επιλέξει. Η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθεί να κρατήσει χαρακτήρα και μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει στα φιλιά που αντάλλαξε ο πρώην σύντροφός της Φίλιππος Τσαγκρίδης με τη Δανάη Μπάρκα, ωστόσο υπάρχουν στιγμές που φαίνεται ότι την έχει επηρεάσει η όλη κατάσταση.

Μία απ' αυτές έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου, με αφορμή την προβολή θέματος για τον Γιώργο Κιμούλη. Την ώρα που παιζόταν το βίντεο με την αντίδραση του πρωταγωνιστή, μετά την παραπομπή του σε δίκη, ενώ ο τίτλος ήταν «Η απόρριψη της αγωγής του κατά του ΣΕΗ, και η μήνυση από τη Ζέτα Δούκα», η Κατερίνα Καινούργιου δεν διάβασε καλά στο μόνιτορ και... αντικατέστησε ένα γράμμα.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: «Τι να κάνει η κα Μπάρκα; Να πάρει την κα Καινούργιου και να της ζητήσει συγγνώμη που...»

Η σπόντα του Αντρέα Μικρούτσικου στην Κατερίνα Καινούργιου

«Δεν είμαι καλά... Διάβαζα τον τίτλο, και λέω “Τι έχει γίνει, η απόρριψη της αγωγής κατά του σεξ”; Τα έχασα, σκέφτηκα ότι έχω χάσει κάποιο επεισόδιο!», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Αντρέα Μικρούτσικο να μην το αφήνει να πέσει κάτω και να σχολιάζει: «Ό,τι έχει ο άνθρωπος στο μυαλό του διαβάζει...», και τον Γιάννη Πουλόπουλο να συμπληρώνει με χιούμορ πως... έχουν ανάψει στο στούντιο.

Αμέσως μετά πέρασαν στο θέμα, με τον Γιώργο Κιμούλη να εμφανίζεται λιγομίλητος, για πρώτη φορά από την ημέρα που μαθεύτηκε ότι παραπέμπεται σε δίκη ως ηθικός αυτουργός σε ψευδή κατάθεση έπειτα από μήνυση της Ζέτας Δούκα. Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αρκέστηκε να πει: «Έχω δουλειά, πρέπει να φύγω, ευχαριστώ», και έβαλε μπρος τη μηχανή του.

Δείτε το βίντεο: