Πρωινό: Απίστευτη επίθεση ρασοφόρου στον Γιώργο Λιάγκα: «Σας πονάει που σας λέω βοθροκάναλα, να σας τσούξει...»

Τι απαντά ο δικηγόρος της οικογένειας 

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Πρωινό: Απίστευτη επίθεση ρασοφόρου στον Γιώργο Λιάγκα: «Σας πονάει που σας λέω βοθροκάναλα, να σας τσούξει...»

Επίθεση στο Πρωινό έκανε το πρωί της Τρίτης 27/2, ο ρασοφόρος που συστήνεται ως πατέρας Κλεομένης, μέσα από την κάμερα της εκπομπής. Ο ρασοφόρος φέρεται ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της 22χρονης κόρης του αυτοαποκαλούμενου παλαιοχριστιανού Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, με τον ίδιο να το αρνείται.

Η επίθεση του ρασοφόρου στην εκπομπή "Το Πρωινό"

«Τέλειωσες τον πρόλογό σου; Ερωτήσεις δεν δέχομαι από τους δημοσιογράφους αυτής της εκπομπής, απαξιώ και γι’ αυτούς και για την εκπομπή τους. Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω, ούτε τον ίδιο, ούτε τη γυναίκα του, ούτε τα παιδιά του»

«Σου λέει τις ερωτήσεις ο άλλος από μέσα έτσι; Η ερώτηση αυτή είναι δικιά σου ή του άλλου από μέσα; Απαξιώ και γι’ αυτόν τον άνθρωπο και για την εκπομπή του. Βγαίνω live επειδή το θέλω ο ίδιος, όχι επειδή το θέλετε εσείς. Είπα δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο».

Δείτε επίσης: Κορινθία – Τι δήλωσε ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός»: «Έχω διαγνωστεί με διπολική διαταραχή αλλά δεν χρειάστηκε να νοσηλευτώ»

«Δε θα απαντήσω σε αυτά που θέλετε εσείς. Είμαι χειροτονημένος από το 2006, ως ιεροδιάκονος και ως ιερέας. Εσείς συνεχίστε να λέτε ότι είμαι ρασοφόρος. Είμαι ιερέας της Ορθόδοξης Εκκλησίας... Δεν με ενδιαφέρει η εκπομπή σας. Τελειώσαμε ανθρωπάκια της νέας τάξης πραγμάτων; Να μας πει αυτό από που είναι "βαλτός" να με κατηγορεί...

Όλες τις αρχές τις έχω γραμμένες. Σας πονάει που σας λέω βοθροκάναλα, στημένους δημοσιογράφους; Να σας πονέσει και να σας τσούξει».

Τι απαντά ο δικηγόρος της οικογένειας

Στην συνέχεια στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο συνήγορος του 45χρονου Μανώλη. Ο ίδιος δήλωσε «Ο εντολέας μου, μου δήλωσε ότι έχει παραποιηθεί η κατάθεση του και ότι ο άνθρωπος που έχει παιδί με την κόρη του, είναι από το περιβάλλον του Κλεομένη». και τόνισε ότι θα ζητήσει αντίγραφο των καταθέσεων, για να γνωρίζει ακριβώς τι έχει κατατεθεί στις Αρχές από τον πελάτη του.