Το μυστικό ραντεβού που είχε ο Τσαγκρίδης με την Καινούργιου λίγο πριν τις φωτογραφίες με την Μπάρκα - Τι συνέβη

Όλο το παρασκήνιο πίσω από τα "καυτά φιλιά" και το ξεκαθάρισμα με την Καινούργιου

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Το μυστικό ραντεβού που είχε ο Τσαγκρίδης με την Καινούργιου λίγο πριν τις φωτογραφίες με την Μπάρκα - Τι συνέβη

Σάλος έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρά μετά τα καυτά φιλιά της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφό της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσακρίδη. Οι δύο τους εθεάθησαν σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, με το κλίμα ανάμεσα τους να είναι κάτι παραπάνο από φιλικό (δείτε εδώ).

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα έκανε unfollow καλή της φίλη καθώς η ίδια φαίνεται να στεναχωρήθηκε αρκετά από την έκβαση αυτής της ιστορίας. Μάλιστα, χθες 25/2 συναντήθηκε τυχαία με τον πρώην σύντροφό της και μόλις έμαθε για την παρουσία του στο ίδιο μαγαζί, αποχώρησε.

Όλο το παρασκήνιο πίσω από το παθιασμένο φιλί της Μπάρκα με τον Τσακρίδη

Το πρωί της Δευτέρας 26/2, ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σουσού, αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο πίσω από το φιλί της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη αλλά και το πως έχει αντιμετωπίσει την κατάσταση η Κατερίνα Καινούργιου

«Αυτή η σκηνή δεν είναι η πρώτη δημόσια εκδήλωση τρυφερότητας. Υπήρχαν και φιλιά στην έξοδο τους στην Άννα Βίσση όπου βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν είναι μόνο φιλικό αυτο που συμβαίνει. Είναι λίγο άβολο αυτό.

Μετά από την δημοσιότηα που πήρε η συνάντηση τους στην Άννα Βίσση, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ζήτησε από την Κατερίνα Καινούργιου να βρεθουν και υπήρξε ένα ραντεβού σε ένα γνωστό μαγαζί στο ψυχικό, το κλίμα δεν ήταν κακό. Δόθηκαν κάποιες καθησυχαστικές εξηγήσεις και την συνέχεια ακολούθησε το σκηνικό με την Δανάη Μπάρκα. Χθες η Κατερίνα Καινούργιου είχε κλείσει με τους φίλους της σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι και ενώ βρισκόταν εκεί μπήκε στο μαγαζί ο Φίλιππος Τσαγκρίδης. Μόλις την ενημέρωσαν ότι ήταν στον χώρο εκείνη έφυγε...»

Η σπόντα της Παγιατάκη στην Μπάρκα για τον Τσαγκρίδη

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή Πάμε Δανάη, στην στήλη των ζωδίων, η Βίκυ Παγιατάκη θέλησε να πετάξει την σπόντα της στην παρουσιάστρια της εκπομπής, με την ίδια όμως να αλλάζει κατευθείαν το θέμα.

«Από τη γλάστρα έχω βγει, γιατί βλέπεις, αθλοπαιδιές στον ήλιο και μετά ιδρώνουμε...Και μετά ήρθε η πανσέληνος...», ανέφερε στην έναρξη της στήλης η Βίκυ Παγιατάκη, με την Δανάη Μπάρκα να σχολιάζει «Την πάτησες! Δεν πειράζει, εδώ είμαστε και περιμένουμε να μας ομορφύνεις, έστω και με κλειστεί φωνούλα».

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Κι εσύ είσαι όμορφη… Και τέλος πάντων, άλλα μου λένε τα χείλια σου και άλλα τα φιλιά σου», πέταξε την σπόντα της η αγαπημένη αστρολόγος. «Να ‘σαι καλά!» αναποκρίθηκε η Δανάη.

«Ναι; Εγώ; Εγώ να είμαι καλά;», είπε με νόημα η Βίκυ Παναγιατάκη, με την παρουσιάστρια να της λέει να προχωρήσουν στα ζώδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Κοκλώνης για φιλί Μπάρκα - Τσαγκρίδη: «Έχω ζήσει την Κατερίνα με τον Φίλιππο πολλά χρόνια μαζί! Θεωρώ ότι έχουν γίνει κάποια λάθη...»

“Ντροπή σου κινητή χοληστερίνη!” - Γνωστή ηθοποιός “κατακρεουργεί” τη Δανάη Μπάρκα

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το επίμαχο βίντεο με Μπάρκα & Τσαγκρίδη που δεν έπαιξε το Super Κατερίνα - «Πρέπει με έναν άνδρα αυτές να κάνουν τη δουλειά τους;»

Φίλιππος Τσαγκρίδης: Δεν είναι η πρώτη φορά που “πρόδωσε” την Καινούργιου - Τι είχε συμβεί το 2023

Δανάη Μπάρκα: Έκλεισε πολλά στόματα - Η όλο νόημα ανάρτησή της μετά τον σάλο για τα φιλιά με τον πρώην της Καινούργιου

Γιώργος Λιάγκας: Το σχόλιο για το φιλί Τσαγκρίδη με Μπάρκα: «Η κυρία Καινούργιου τους σύστησε; Και οι εφοπλιστές ερωτεύονται κάποια στιγμή»

Δανάη Μπάρκα: Όλη η αλήθεια για την σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - Το "καυτό" φιλί στο στόμα σε βραδινή έξοδο με τον πρώην της Καινούργιου