Μιμή Ντενίση: «Ο θάνατος του Τρίτση με χτύπησε σαν κεραυνός, νόμιζα ότι θα παντρευτώ και θα κάνω πολλά παιδιά»

«Η εβδομάδα μέχρι να πεθάνει ήταν η χειρότερη της ζωής μου. Έκλαιγα τόσο πολύ, που δεν είχα μάτια»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi/Γεώργιος Βεντούρης - Η Μιμή Ντενίση στο μνημόσυνο του Αντώνη Τρίτση
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi/Γεώργιος Βεντούρης - Η Μιμή Ντενίση στο μνημόσυνο του Αντώνη Τρίτση

Η Μιμή Ντενίση ήταν η καλεσμένη του Τάσου Τρύφωνος στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Τετ α Τετ» στον Alpha Κύπρου, με αφορμή τις παραστάσεις της «Κι από Σμύρνη... Σαλονίκη», που συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη. Μεταξύ άλλων, η μεγάλη πρωταγωνίστρια, σκηνοθέτιδα, συγγρεαφέας και θιασάρχης αναφέρθηκε στις δύσκολες περιόδους της ζωής της, όταν έχασε τον Αντώνη Τρίτση, καθώς και στη σχέση που έχει χτίσει με την κόρη της Μαριτίνα.

«Δεν ξέρω που βρήκα δύναμη, δεν είναι κάτι που για μένα έχει φύγει. Όταν σου συμβαίνει κάτι τόσο τραγικό, απότομο, και πολύ νεαρή ηλικία, δεν φεύγει από μέσα σου ποτέ. Σου αφήνει κάτι ανολοκλήρωτο, σε χτυπάει σαν κεραυνός και σου αφήνει μία παντοτινή πληγή. Δεν υπάρχουν πολλές μέρες που δεν θα σκεφτώ τον Αντώνη για κάτι, δεν είναι ένας άνθρωπος που πέρασε μαλακά, άλλαξε όλη μου τη ζωή, νόμιζα ότι θα παντρευτώ και θα κάνω πολλά παιδιά, και θα έχει μία ωραία καριέρα, αν και όχι τόσο έντονη», είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση αναφερόμενη στον θάνατο του αείμνηστου πολιτικού.

Δείτε επίσης: Μιμή Ντενίση: Συγκινημένη η ηθοποιός με την έκπληξη της κόρης της, Μαριτίνας - Ανέβηκε στη σκηνή και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά

Και συμπλήρωσε: «Με έσωσε η δουλειά. Όταν συμβαίνει κάτι τόσο τραγικό ή είσαι ο χαρακτήρας που καταρρέει και χρειάζεσαι ψυχολογική βοήθεια από ειδικούς, και καλά θα κάνεις. Ή αν είσαι όπως εγώ, πας στη δημιουργία. Αν ήμουν απλά ηθοποιός, δεν θα τα είχα βγάλει πέρα μόνη μου. Αλλά εγώ πάντοτε έγραφα και δημιουργούσα. Πέρασε μία εβδομάδα μέχρι να πεθάνει, ήταν η χειρότερη της ζωής μου. Έκλαιγα τόσο πολύ, που νομίζω ότι δεν είχα μάτια, ήταν πρησμένα. Σε ένα βράδυ απέκτησα μία άσπρη τούφα απ' τα μαλλιά μου και ανέβασα 40 πυρετό».

Η τρυφερή αναφορά της Μιμής Ντενίση στην κόρη της

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κόρη της, την οποία βάζει πάνω απ' όλα, όπως λέει χαρακτηριστικά. «Το πιο ωραίο πράγμα που συνέβη στη ζωή μου είναι ότι απέκτησα την Μαριτίνα. Και επειδή με ρωτάς τι όσα έχω μετανιώσει, ένα πράγμα που έχω μετανιώσει είναι ότι δεν απέκτησα από μικρή πολλά παιδιά. Θεωρώ ότι είμαι γεννημένη μάνα. Δεν μου δημιούργησε ποτέ δυσκολία το να είμαι μητέρα», δήλωσε η Μιμή Ντενίση στον Τάσο Τρύφωνος.

Δείτε επίσης: «Εσύ είσαι η κόρη της Ντενίση και νομίζεις, ότι...» - Τα σκληρά λόγια που άκουγε η Μαριτίνα Ντενίση

Και κατέληξε όσον αφορά το θέμα των παιδιών: «Ήταν ένα πράγμα για το οποίο μετάνιωσα γιατί στην αρχή με τον Γιάννη Φέρτη ήμασταν προσηλωμένοι στην καριέρα και να σταθούμε οικονομικά, που ήταν τα πρώτα μας χρόνια ως θιασάρχες και ζευγάρι, και δεν υπήρχαν χρήματα. Μετά ήταν όλη η κατάσταση με τον Αντώνη Τρίτση που δεν είχα πάρει διαζύγιο και δεν απέκτησα παιδί μαζί του. Θα 'θελα δηλαδή να είχα τρία παιδιά, τέσσερα. Αυτό είναι ένα πράγμα για το οποίο μετανιώνω, όμως η Μαριτίνα, που τη βάζω πάνω από τη καριέρα μου και όλα, είναι αυτή που μου έφερε την ισορροπία στη ζωή».

Δείτε παρακάτω όλη τη συνέντευξη της Μιμής Ντενίση: