Κατερίνα Καινούργιου: «Να βγάλω τα μηνύματα στην φόρα; Έπαιρναν τηλέφωνο για δουλειά και μετά...» - Το δημόσιο "άδειασμα"

Τα "καρφιά" της παρουσιάστριας για πρόσωπα του χώρου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Να βγάλω τα μηνύματα στην φόρα; Έπαιρναν τηλέφωνο για δουλειά και μετά...» - Το δημόσιο

Η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκειας μίας συζήτησης που είχε με τους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 23/2, πέταξε κάποια υπονοούμενα για διάφορα πρόσωπα του χώρου.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε εκείνους που τώρα βγαίνουν σε άλλα πάνελ, των "ανταγωνιστών" της και μιλούν για εκείνη υποτιμητικά, ενώ λίγους μήνες πριν, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για το ξεκίνημα της σεζόν, την "παρακαλούσαν" για συνεργασία.

Οι αιχμές της Κατερίνας Καινούργιου

«Ξέρεις πόσοι έχουν πάρει τηλέφωνο και πόσοι το καλοκαίρι μου έστελναν μηνύματα και σε μένα και στον Θέμη για δουλειά και μετά έβγαιναν σε ανταγωνιστικές εκπομπές και έλεγαν "Εγώ με αυτούς; Ποτέ, ό,τι χειρότερο". Να βγάλω τα μηνύματα στην φόρα; Είναι κρίμα!», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Είναι η πιο καλοπληρωμένη Ελληνίδα παρουσιάστρια - Ο μισθός της ξεπερνάει ακόμα και της Μενεγάκη

Η αντίδρασή της όταν η Μπέττυ Μαγγίρα αρνήθηκε να μιλήσει στην εκπομπή της και μίλησε στο Fay's Time

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, πλησίασε την Μπέττυ Μαγγίρα για να αποσπάσει μερικές δηλώσεις της, ωστόσο η ίδια αρνήθηκε, λέγοντας πως δεν είχαν δώσει κάποιο ραντεβού. Παρόλα αυτά, λίγο αργότερα μίλησε στην κάμερα του Fay's Time, αφού το είχε κανονίσει, προκαλώντας την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου και του υπόλοιπου πάνελ της.

Η παρουσιάστρια, συγκεκριμένα, εξέφρασε την δυσαρέσκειά της, επισημαίνοντας παράλληλα πως η οικοδέσποινα του I Love ΣουΚου την έχει βάλει στο στόχαστρο το τελευταίο διάστημα και όλο πετάει σπόντες για εκείνη (δείτε εδώ το πρόσφατο "καρφί" της).

«Να φανταστώ ότι ήταν από τον ΣΚΑΙ και την Μαρία Μπακοδήμου; Γιατί συνέχεια στηρίζουν η μία την άλλη. Από την εκπομπή της Φαίης; Οκ από τον ΣΚΑΙ...», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έμεινε με το στόμα ανοιχτό τα πρώτα δευτερόλεπτα (δείτε εδώ τι έχει συμβεί και με την Μαρία Μπακοδήμου).

«Αφού ήταν ραντεβού, γιατί δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο να το κάνει πιο επίσημο;», επισήμανε τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την ίδια να συμπληρώνει: «Να φανταστώ κάπου θα μίλησε και για εμένα… Είμαι το καθημερινό της. Δεν πειράζει να είναι όλοι καλά. Το θέμα είναι ότι και με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τα βρήκε, δεν ξέρω αν τα είχε χάσει και ποτέ».