Αντέδρασε η Φαίη Σκορδά με τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη: «Αναγκαζόμαστε πάλι να λέμε την αλφαβήτα»

«Ατυχές και προσβλητικό το παράδειγμά του»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αντέδρασε η Φαίη Σκορδά με τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη: «Αναγκαζόμαστε πάλι να λέμε την αλφαβήτα»

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη για το νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια, κάτι που σχολίασαν στον αέρα του Fay's Time η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Ήταν μία μέρα θλιβερή για μένα, δεν μου άρεσε που νομοθετήθηκε η επέκταση που είχε όλο αυτό, ως προς τα παιδιά», είπε αρχικά ο παρουσιαστής για να συμπληρώσει: «Ένας γονέας οφείλει να δέχεται τα παιδιά του, οποιαδήποτε επιλογή και να κάνουν. Δεν θα σταματήσω να τα αγαπάω αν αύριο κάνουν μια ληστεία… Το αν θα το δεχθώ ή θα συμφωνήσω, φυσικά θα με βρει αντίθετο και σε άλλα πράγματα».

Δείτε επίσης: Νίκος Αναδιώτης: «Ήταν μια μέρα θλιβερή για μένα!» - "Καταπέλτης" ξανά για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για τα ομόφυλα ζευγάρια

Η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε τη διαφωνία της με τις τελευταίες φράσεις του, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ήταν ένα ατυχές και προσβλητικό παράδειγμα. Είναι σαν να λέει ότι το έγκλημα και το κακό να είναι ίσον με την ομοφυλοφιλία. Επίσης, δεν είναι επιλογή, δεν είναι προσανατολισμός».

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά μετά τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε: «Ο δημόσιος διάλογος για εμένα γίνεται σε αυτό το επίπεδο – άσχετα με το νομοσχέδιο – γιατί θα πρέπει να μην αισθάνονται ντροπή ή ότι κάτι κακό συμβαίνει. Θα πρέπει οι γονείς να μην αισθάνονται άσχημα σε μια κλειστή κοινωνία.

Γιατί πόσες φορές έχουμε ακούσει παιδιά να εξομολογούνται: “Με διώξανε από το σπίτι, ο πατέρας μου ντρεπότανε, χτυπούσε τη μαμά μου γιατί θεωρούσε ότι έφταιγε εκείνη”. Μετράει να ακούσεις τουλάχιστον αυτό υπέρ της αγάπης, πως οι γονείς, ό,τι και να συμβαίνει, αποδέχονται τα παιδιά τους όπως και να είναι. Λέω τα αυτονόητα, αλλά αναγκαζόμαστε πάλι να λέμε την αλφαβήτα».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά: