Νίκος Αναδιώτης: «Ήταν μια μέρα θλιβερή για μένα!» - "Καταπέλτης" ξανά για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Θα παρακαλούσα, ένας που έχουμε συνεργαστεί, αν τον έχω προσβάλλει σαν πρόσωπο να έρθει απλά για να...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νίκος Αναδιώτης: «Ήταν μια μέρα θλιβερή για μένα!» -

Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε στην κάμερα του Happy Day σε εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε και προχώρησε σε νέες δηλώσεις για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Ο ηθοποιός έχει εκφράσει ανοιχτά την διαφωνία του και στα σχόλια περί αμαρτίας έχουν υπάρξει έντονες αντιδράσεις (δείτε εδώ την απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη), ωστόσο επιμένει πως η έκβαση αυτή ήταν θλιβερή για εκείνον.

Σημειώνει, βέβαια, πως δεν αισθάνεται περίεργα με τους ομοφυλόφιλους, καθώς έχει συνεργαστεί και έχει συνυπάρξει μαζί τους, όμως όσων αφορά στο θέμα των παιδιών και το δικαίωμα που τους δόθηκε δεν αλλάζει γνώμη.

Οι νέες δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη για το νομοσχέδιο περί γάμου των ομόφυλων ζευγαριών

«Δεν βλέπω κάποιον που έχει διαφορετικές προτιμήσεις από εμένα ως κάτι διαφορετικό σαν οντότητα και προσωπικότητα. Έχω συνυπάρξει, έχω συμβιώσει και συνεργαστεί με πάρα πολλούς ανθρώπους πάνω από δέκα χρόνια, που έχουν αυτόν τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Θα παρακαλούσα, ένας που έχουμε συνεργαστεί, αν τον έχω προσβάλλει σαν πρόσωπο να έρθει απλά για να του ζητήσω συγγνώμη ταπεινά. Χάρηκα που έγινε ονομαστική ψηφοφορία. Ήταν μια μέρα θλιβερή για μένα, δεν μου άρεσε που νομοθετήθηκε, όχι τόσο τα δικαιώματα ως προς την κοινωνία των ανθρώπων που θέλουν να συζούν, όσο η επέκταση που έχει αυτό για τα παιδιά.

Ένας γονέας οφείλει να δέχεται τα παιδιά του με οποιαδήποτε επιλογή. Δεν θα πάψω να τα αγαπάω αν αύριο κάνουν μια ληστεία… Το αν θα το δεχθώ ή θα το συμφωνήσω, φυσικά θα με βρει αντίθετο και σε άλλα πράγματα. Το παιδί το δέχεται ο γονέας όπως είναι μέχρι να κλείσουν τα μάτια του», επισήμανε.