Ιωάννα Σιαμπάνη: Όλη η αλήθεια για την σχέση που έχει με την συνυφάδα της, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η γνωριμία τους στο My Style Rocks και τα πρώτα ραντεβού της παρουσιάστριας με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Riviera Coast-Πάρτυ βάπτισης γιου Τζίμη Σταθοκωστόπουλου & Ιωάννας Σιαμπάνη/NDP/13/06/2023
Riviera Coast-Πάρτυ βάπτισης γιου Τζίμη Σταθοκωστόπουλου & Ιωάννας Σιαμπάνη/NDP/13/06/2023

Με σπουδές στην δημοσιογραφία και στο σχέδιο μόδας, η Ιωάννα Σιαμπάνη συμμετέχει το 2018 στο “My style rocks”, με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και καταφέρνει να φτάσει μέχρι τον τελικό. Από τότε μέχρι σήμερα συνέβησαν πολλά επαγγελματικά και προσωπικά.

Έχει λανσάρει το δικό της brand “sampishop”με ρούχα και αξεσουάρ και – πως τα φέρνει η ζωή! - και εκτός από κολλητή παρέα που έκανε με την Κωνσταντίνα αργότερα έγιναν και συγγενείς.

Οι αποκαλύψεις της Ιωάννας Σιαμπάνη στο Youweekly.gr

Πως ήταν η εμπειρία σου στο “My style rocks” που είχες πάει το 2018;

Ο λόγος που πήγα - πέρα από την μόδα που μου αρέσει πολύ – ήταν για να αποκτήσω δημοφιλία. Ήθελα να ξεκινήσω την δική μου εταιρεία με ρούχα και σκέφτηκα ότι η συμμετοχή μου θα με βοηθούσε πολύ όπως και έγινε. Όμως όταν βγαίνεις στην τηλεόραση και δεν είσαι έμπειρος δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς την κριτική, την έκθεση, τα σχόλια από την επιτροπή και τον κόσμο. Δέχτηκα μεν ψυχολογική πίεση, γιατί έπρεπε να ανταπεξέλθω σε κάποιες απαιτήσεις του σόου, αλλά δοκιμάστηκε η υπομονή μου, οι αντοχές μου και έμαθα πολλά.

Παρουσιάστρια ήταν τότε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που αργότερα γίνατε και συνυφάδες;

Ναι, κοίτα πως τα φέρνει η ζωή! Με την Κωνσταντίνα γνωριστήκαμε στο “My style Rocks” όταν εκείνη ήταν παρουσιάστρια. Που να φανταζόμαστε ότι θα συγγενεύαμε και θα παντρευόμασταν δυο πρώτα ξαδέρφια! Δεθήκαμε στο παιχνίδι και συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα και έξω. Όταν μου είπε ότι γνώρισε τον ξάδερφο του Τζίμη, τον Βασίλη, και άρχισαν να βγαίνουν καταχάρηκα. Η Κωνσταντίνα είναι ένα πολύ δοτικό παιδί και η σχέση που έχουν με τον Βασίλη είναι καρμική, έκανε πολύ καλό και στους δυο.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα - Προσπάθησε να την κρύψει αλλά... (Φωτογραφίες)

Διαβάστε εδώ όλη της την συνέντευξη.