Πρωινό: «Με απειλείτε με αυτό που λέτε! Θέλετε να με εκθέσετε;» - Χαμός στον αέρα του ΑΝΤ1 με τον Χάρη Τζωρτζάκη

Καβγάς στο πλατό για το τραγούδι του Πάνου Βλάχου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: «Με απειλείτε με αυτό που λέτε! Θέλετε να με εκθέσετε;» - Χαμός στον αέρα του ΑΝΤ1 με τον Χάρη Τζωρτζάκη

Χαμός επικράτησε στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1 όταν βγήκε στο πλατό μέσω skype Χάρης Τζωρτζάκης για να μιλήσει για τον σάλο που επικράτησε με τον Πάνο Βλάχο και το τραγούδι που περιείχε τον στοίχο "στον ίδιο σάλο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε".

Ο ηθοποιός καλέστηκε από την εκπομπή να σχολιάσει μεταξύ άλλων το γεγονός πως στην χθεσινή 13/2 εμφάνιση του, αρνήθηκε να το τραγουδήσει, παρόλο που το κοινό του το ζητούσε.

Οι απόψεις λοιπόν του Χάρη Τζωρτζάκη βρήκαν κάθετα αντίθετους τόσο τον Γιώργο Λιάγκα, όσο και όλη την ομάδα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα να επικρατήσει τεράστια ένταση. Μάλιστα, η ένταση αυτή κορυφώθηκε, όταν μιλούσαν όλοι μαζί, ο ένας πάνω στον άλλο.

Ο καβγάς του Τζωρτζάκη με το Πρωινό του ΑΝΤ1

«Πρέπει να είστε ικανοποιημένοι που αρνήθηκε γιατί η λογοκρισία πέρασε. Όλοι εσείς που σχολιάζετε το θέμα. Γιατί περί λογοκρισίας πρόκειται. Καλώς ήρθαμε στο 1970 όπου απαγορεύονται οι λέξεις σε τραγούδια γιατί περί τούτου πρόκειται, ζητάμε να απαγορευθούν οι λέξεις από τραγούδια. Ελάτε να βάλουμε τα όρια στην τέχνη και να πούμε τι επιτρέπεται και τι δεν επιτρέπεται να λένε οι καλλιτέχνες. Το τσουβάλι απαγορεύτηκε, ο σάκος απαγορεύτηκε, το να μιλάει κάποιος για τον κ. Πορτοσάλτε και τον κ. Γεωργιάδη απαγορεύεται... Πείτε μας τι άλλο απαγορεύεται για να ξέρουν οι καλλιτέχνες ποια τραγούδια πρέπει να λένε και τι στίχους θα γράφουν», είπε φανερά ενοχλημένος ο Χάρης Τζωρτζάκης.

Ενώ συμπλήρωσε πως: «Είναι καθαρή λογοκρισία το γεγονός ότι αναρωτιέστε για ποιο λόγο δεν είπε το τραγούδι του. Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι εκθέτετε αυτόν τον άνθρωπο με τέτοιο τρόπο με το να βγάλατε θέμα για τον πατέρα του; Θέλετε να σας πω κι εγώ για τον πατέρα μου ή τι ψηφίζει η μητέρα μου; Και αναρωτιέστε για ποιο λόγο δεν είπε το τραγούδι του;».

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, του απάντησε έξαλλος: «Πού εκθέτει ένα παιδί ότι ο πατέρας του δούλεψε ως πρόεδρος νοσοκομείου; Άφησα εγώ την οποιανδήποτε μομφή να πω ότι υπάρχει μία τέτοια σύνδεση;».

«Είναι απαράδεκτο. Είναι αισχρό. Είναι επίθεση στην προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Απειλείται ένας καλλιτέχνης», είπε ο Χάρης Τζωρτζάκης.

«Αν βγει κάποιος και πει ότι λογοκρίνεται τον δημοσιογραφικό κόσμο γιατί δεν θέλετε να ακουστούν κάποια θέματα όπως χθες;», ανέφερε ο Βαγγέλης Περρής επίσης ενοχλημένος από αυτά που έλεγε ο ηθοποιός.

«Θα ήταν καθαρά γελοίο. Το ότι εγώ λογοκρίνω τον δημοσιογραφικό κόσμο που μιλάω 5 λεπτά; Είναι δυνατόν;», του απάντησε με την σειρά του και εκεί ήταν που η ένταση δυνάμωσε.