Survivor spoiler: Όχι κι άσχημα! Αυτά τα χρήματα πήρε ο Rob James Seymour από το παιχνίδι

Η στιγμή της αποχώρησης τους Σκωτσέζου ήταν άκρως συγκινητική

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler: Όχι κι άσχημα! Αυτά τα χρήματα πήρε ο Rob James Seymour από το παιχνίδι

Η 5η εβδομάδα που το Survivor βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 7/2 με ένα αρκετά ενδιαφέρον επεισόδιο (δείτε εδώ τα highlights), στο οποίο εννοείται πως την παράσταση έκλεψε η αποχώρηση του Rob James Seymour.

Ο Σκωτσέζος που κατάφερε να κάνει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα το τηλεοπτικό κοινό να τον λατρέψει, βρέθηκε για 3η φορά στην δυσάρεστη αυτή διαδικασία να παλέψει για την παραμονή του στο παιχνίδι μόνο που αυτή την φορά είχε απέναντί του δυο πολύ δυνατούς αγωνιστικά συμπαίκτες του (Γιάννη & Φάνη) και κάπως έτσι το αποτέλεσμα φαινόταν προκαθορισμένο από την αρχή. Η τελευταία του ήττα, λοιπόν, από τον Γιάννη Περπατάρη ήρθε σαν επιβεβαίωση του spoil που από πολύ νωρίς της ίδιας ημέρας σας είχε δώσει το Youweekly.gr: Ο Rob James Seymour είναι ο παίκτης που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από το Survivor.

Rob James Seymour: Η αμοιβή του από το Survivor και το αντίο των τηλεθεατών

Η αμοιβή

Η αμοιβή των Μαχητών κάθε εβδομάδα είναι 1.000 ευρώ άρα, 1.000 επί 5 εβδομάδες που έκατσε ο Rοb στον Άγιο Δομίνικο, τα μαθηματικά είναι εύκολα... κατά 5.000 ευρώ πλουσιότερος γυρνάει ο Σκωτσέζος πίσω στην οικογένειά του και την σύντροφό του που τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες!

Όσο για το αντίο των τηλεθεατών...

Το X(twitter) δευτερόλεπτα μετά την αποχώρηση του Rob από το παιχνίδι, κατακλύστηκε με αποχαιρετιστήρια μηνύματα και μάλιστα το όνομά του τρεντάρει μέχρι και σήμερα στις πρώτες θέσεις του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης!