Ξεκατινιάστηκαν Καινούργιου & Μικρούτσικος στο Super Κατερίνα: «Ειρωνεύεσαι! Παίζεις με την φωτιά» - «Το πολύ πολύ να χάσω τη δουλειά μου»

Χαλασμός στο πλατό! Δεν μιλούσε κανείς άλλος για να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεκατινιάστηκαν Καινούργιου & Μικρούτσικος στο Super Κατερίνα: «Ειρωνεύεσαι! Παίζεις με την φωτιά» - «Το πολύ πολύ να χάσω τη δουλειά μου»

Το άσχημο κλίμα που επικράτησε χθες 1/2 στην εκπομπή Super Κατερίνα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο εξαιτίας του Λάμπρου Κωνσταντάρα (δείτε τι ακριβώς συνέβη), συνεχίστηκε και σήμερα 2/2 με αποτέλεσμα να τσακωθούν ξανά και να επικρατήσει αναστάτωση στο πλατό του ALPHA.

Αφορμή στάθηκε μια ατάκα της παρουσιάστριας προς τον συνεργάτη της θέλοντας να κάνει χιούμορ. Εκείνος ωστόσο, δεν το εξέλαβε με τον ίδιο τρόπο και κάπου εκεί ξεκίνησε ο χαμός ανάμεσα τους.

Τι συνέβη με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Με αφορμή την συζήτηση που είχαν για το διαζύγιο της Μαριάντας Πιερίδη με τον Δημήτρη Κατριβέση, η Κατερίνα Καινούργιου είπε στον Ανδρέα Μικρούτσικο «Ανδρέα μου θες να πεις κάτι πάνω σε αυτό; Για το αγροτικό μήπως; Στις 8 σε περιμένει. 8 είπα; 7 παρα δέκα. Είμαι στις εποχές που ήταν 8 ο Αντώνης».

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος μεταξύ τους:

  • Ανδρέας Μικρούτσικος: Άσε σε τι εποχές είσαι. Ειρωνεύεσαι συνέχεια. Και ξέρεις κάτι; Θα σου πω κάτι. Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι παίζεις με τη φωτιά.
  • Κατερίνα Καινούργιου: Εσύ να δεις πόσο.
  • Ανδρέας Μικρούτσικος: Εσύ να δεις πόσο! Εγώ το πολύ πολύ να χάσω τη δουλειά μου. Εσύ δε θα χάσεις τη δουλειά σου, θα χάσεις άλλα πράγματα.
  • Κατερίνα Καινούργιου: Τι θα χάσω δεν κατάλαβα. Θέλω να μου πεις. Θα χάσω τι; Και εγώ μπορεί να χάσω τη δουλειά μου.
  • Ανδρέας Μικρούτσικος: Τροφή για σκέψη!

Αμέσως μετά, τα αίματα άναψαν ανάμεσα τους με την παρουσιάστρια να αναφέρει πως όλοι στον δρόμο την ρωτάνε γιατί της επιτίθεται ο συνεργάτης της, με τον ίδιο τον Ανδρέα να αναφέρει πως και σε αυτόν λένε όλοι ότι η Κατερίνα δεν τον σέβεται. Όλοι στο πάνελ δεν έκαναν ούτε ένα σχόλιο, αφήνοντας τους να λύσουν μόνοι τους το πρόβλημα τους αλλά και για να μην ρίξουν λάδι στην φωτιά.

«Σε αγαπώ και σε σέβομαι πάρα πολύ, σε θαυμάζω. Δεν ξέρω αν έχεις κάτι μαζί μου, αν θες να το συζητήσουμε και εκτός. Αν έχει θέμα με την εκπομπή να το συζητήσεις πάνω. Από εκεί και πέρα να βγούμε κα να τα συζητήσουμε γιατί όλο αυτό δεν αφορά τους τηλεθεατές. Σου έκανα πλάκα όπως έκανες και εσύ. Μάλλον δεν έχω χιούμορ», του είπε η Κατερίνα Καινούργιου σε άλλο σημείο, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να της απαντάει πως δεν κάνει χιούμορ αλλά έχει πρόθεση κριτικής και θέλει να του το βγάλει σαν ρετσινιά όλο αυτό.