Ιωάννα Τούνη: Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού και τα προβλήματα στην σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Δεν είναι ντροπή»

«Γενικά ένα παιδί νιώθω ότι θέτει πάρα πολλά εμπόδια σε μια σχέση»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού και τα προβλήματα στην σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Δεν είναι ντροπή»

Δεν παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις καθώς δεν είναι πολύ fun της τηλεόρασης αλλά όταν το κάνει είναι... άκρως αποκαλυπτική, είναι αυτή που όλοι γνωρίζουν, είναι η Ιωάννα η αυθόρμητη. Η J.Τούνη το βράδυ της Δευτέρας 29/1 έκατσε στον αναπαυτικό καναπέ του The 2night show κι εκμυστηρεύτηκε τα πάντα για την ζωή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Πως ήταν όταν έμαθε ότι περιμένει παιδί; Πως βίωσε την μητρότητα και ποια είναι η γνώμη της για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού; Πόσο εύκολη είναι η σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και πως λύνουν τα όποια προβλήματά τους; Η Ιωάννα Τούνη απάντησε σε όλα!

Η συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη

Ο θάνατος της μητέρας της, η εγκυμοσύνη, η μητρότητα

«Έχουν έρθει τα πάνω κάτω! Είναι ακριβώς ενός ο Πάρης. Είναι συγκλονιστική η μητρότητα, σίγουρα έχουν έρθει τα πάνω κάτω στον κόσμο μου, πολύ ενέργεια απαιτεί, πολύ κούραση αλλά νομίζω ότι αξίζει τα πάντα. Είμαστε αυτοκολλητάκια».

«Δεν ήταν κάτι που επιδιώκαμε σε εκείνη τη φάση, ήρθε ξαφνικά και ήρθε δώρο σταλμένο από τον Θεούλη. Ήταν μια δύσκολη μεταβατική περίοδος γιατί είχα χάσει τη μανούλα μου. Ήταν μεγάλη η αντίφαση του φεύγει μια ζωή και έρχεται μια νέα. Με το που έφυγε η μανούλα μου, επειδή ήμουν μοναχοκόρη κι έχω μεγαλώσει μόνη αυτό που έλεγα ήταν ότι “μαμά, θέλω οικογένεια” και τσουπ σκάει το κουτσουβελάκι και λέω "δες την μαμά τώρα, την πονηρή". Είναι για μένα Θείο δώρο! Ο μικρός έχει γυρίσει 8-9 χώρες.

«Η εγκυμοσύνη ήταν 9 ατελείωτοι μήνες. Δεν το πέρασα εύκολα, δεν κινδύνεψα καθόλουεγώ ή το μωρό. Είχαμε θέματα τα οποία λύνονταν, τύπου θρομβοφιλία, έκανα κάποιες ενεσούλες στην κοιλιά. Αλλά με ταλαιπώρησαν οι εμετοί που ήταν απεριόριστα πολλοί σε βαθμό που δεν μπορώ να φάω. Συμβαίνει, δεν είναι κάτι το οποίο είναι περίεργο. Ο Δημήτρης έχει ένα περίεργο ένστικτο. Είμαι ο άνθρωπος που δεν σημειώνω ποτέ πότε είμαι αδιάθετη. Και μου λέει ο Δημήτρης μια μέρα “αγάπη μου είσαι έγκυος” και γελάω φυσικά. Το τεστ εγκυμοσύνης το έκανα στις τουαλέτες του γυμναστηρίου με την Αλεξανδράκη. Εγώ ντρεπόμουν γιατί δεν έχω ξανά αγοράσει τεστ εγκυμοσύνης ποτέ και έβαλα τη Δήμητρα να μου αγοράσει ένα τεστ. Το βλέπει, εγώ ήμουν χαλαρή φυσικά, και παθαίνει σοκ και μου λέει “Ιωάννα, είσαι έγκυος”, εννοείται ότι εκείνη την ημέρα προπόνηση δεν έγινε. Ο Δημήτρης ήταν στο γυμναστήριο αλλά δεν του το είπα, του είπα ότι "πάμε για καφέ γιατί βαριόμαστε να κάνουμε προπόνηση και φύγαμε με την Δήμητρα. Του το είπα όταν γύρισα σπίτι του.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: «Μετά το θηλασμό νιώθω ότι...» - Η αισθητική επέμβαση που θέλει να κάνει μετά τη γέννα

«Νομίζω ότι είναι μύθος ότι οι γυναίκες θέλουν κάτι συγκεκριμένο να φάνε την περίοδο της εγκυμοσύνης. Νομίζω θέλουν αγάπη, προσοχή και περιποίηση και για αυτό σας στέλνουμε για θελήματα.

Δεν έχω μπει ποτέ σε διαδικασία να σκεφτώ ότι θα μου στοιχίσει το σώμα μου λόγω της εγκυμοσύνης. Οι τρεις τελευταίοι μήνες της εγκυμοσύνης που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου, δεν ήταν ό,τι πιο ευχάριστο. Με σωστή διατροφή και γυμναστική επανέρχεται σιγά σιγά. Δεν αγχώθηκα βέβαια γιατί ήξερα ότι είναι θέμα δουλειάς και στοχοπροσήλωσης. Πήρα 15 κιλά. Έτρωγα μόνο υδατάνθρακα!»

Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

«Επειδή έχω μεγαλώσει σαν μοναχοκόρη από μικρή ήταν και δικό μου θέλω να έχω αδερφάκι οπότε έχω στο μυαλό μου ότι κάποια στιγμή θα ήθελα να έχει ένα αδερφάκι ο Πάρης όντως, αλλά αυτή την στιγμή θέλω να είναι καλά η Ιωάννα για να μπορεί να είναι εντάξει μαμά για το μωρό της πρώτα από όλα κι επειδή πραγματικά έχω πολύ φουλ πρόγραμμα, πηγαινοέρχομαι Θεσσαλονίκη κάθε εβδομάδα, έχω πάνω την εταιρία μου, άνοιξα μαγαζί στην Αθήνα γίνεται ένας χαμός, είναι αυτό που λέω έχω μια αγκαλιά για ένα μωρό, όταν μεγαλώσει λίγο ο Πάρης και μπορεί να στέκεται στα πόδια του και να είναι πιο αυτόνομο, μπορεί να το σκεφτώ»

Η σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το couple's therapy

«Πολύ λάθος για μένα σαν σκέψη η νοοτροπία "έλα να κάνουμε ένα παιδί για να μας δέσει". Γενικά ένα παιδί νιώθω ότι θέτει πάρα πολλά εμπόδια σε μια σχέση τα οποία το ζευγάρι καλείται να ξεπεράσει μαζί, οπότε εάν δεν υπήρχαν σωστές βάσεις στο ζευγάρι νομίζω ότι όχι απλά δεν θα ξεπεραστούν εμπόδια, θα μπουν κι άλλα και θα γίνει ακόμα πιο δύσκολο όλο αυτό. Έχουμε κάνει με τον Δημήτρη couple therapy (δείτε εδώ τι ακριβώς είναι αυτή η θεραπεία), γενικά όλες οι ισορροπίες διαταράσσονται, τα πάντα, οι ισορροπίες είναι λεπτές. Δεν είναι ντροπή να ζητάμε βοήθεια όχι μόνο σαν couple αλλά και σαν μονάδες αν χρειαστούμε. Να είμαστε σωστοί άνθρωποι πάνω από όλα»

Δείτε επίσης: «Έχω πει "φεύγω", έχω φτιάξει και την βαλίτσα μου...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη για τις κρίσεις στη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το influncing και οι δυσκολίες της δουλειάς της

«Είμαι full time influencer, δεν θεωρώ ότι είναι κάτι το οποίο είναι εύκολο, δηλαδή ο κόσμος το έχει τύπου σιγά κάνει ένα κλικ και ανεβάζει και κάτι έγινε. Γενικά το να θέλει ο άλλος να σε παρακολουθεί και να σε παρακολουθεί σε μια διάρκεια 7-8 ετών που είμαι στην επικαιρότητα πλέον θέλει μια συνέπεια στο κοινό σου, θέλει μεθοδικότητα, γενικά δεν έχω ποτέ off. Είμαι ακόμα διακοπές και πρέπει από το πρωί μέχρι το βράδυ να ανεβάζω πράγματα. Κάθε μέρα πρέπει να με δουν γιατί με αυτό τον τρόπο δείχνεις σεβασμό σε αυτούς που σε ακολουθούνε. Λένε αυτή τώρα πήγε Ντουμπάι, πως περνάει εκεί πέρα, τι κάνει»

Δείτε όλη την χθεσινή εκπομπή του The 2night show στο παρακάτω βίντεο: