Πάνος Νάτσης: Συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τον ακαριαίο θάνατό του - Η συγκινητική ανάρτηση της Διονυσίας Γεωργιάδου

Ήταν η τελευταία του σύντροφος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram/ Dionisia Georgiadou
Instagram/ Dionisia Georgiadou

Σαν σήμερα, Δευτέρα 29/1 έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια ο ταλαντούχος ηθοποιός, Πάνος Νάτσης μετά από τροχαίο ατύχημα. Σε ηλικία 31 ετών άφησε την τελευταία του πνοή πεθαίνοντας ακαριαία με τη μηχανή του.

Η απώλεια του Πάνου Νάτση έπεσε σαν ''κεραυνός'' τόσο στον καλλιτεχνικό κόσμο και στο κοινό του, αλλά και στην οικογένειά και την τελευταία του σύντροφο, Διονυσία Γεωργιάδου (δείτε εδώ τι δηλώνει σήμερα για την προσωπική της ζωή).

Η γνωστή μουσικός δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσει τον αγαπημένο της Πάνο, ό,τι και αν συμβεί στην προσωπική της ζωή, όσα χρόνια και αν περάσουν. Έτσι λοιπόν, η ίδια έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο instgram για τα δύο χρόνια από τον θάνατό του.

Η ανάρτηση της Διονυσίας Γεωργιάδου για τα 2 χρόνια από τον θάνατο του Πάνου Νάτση

«Ίσως στον παράδεισο οι άνθρωπο να είναι πάντα νέοι, ερωτευμένοι και να είναι καλοκαίρι.....», έγραψε η Διονυσία Γεωργιάδου.

Νάτσης - Διονυσία Γεωργιάδου

Η απόφασή της για τη μητρότητα

«Μου αρέσει πάρα πολύ η συντροφικότητα, τα υπόλοιπα είναι όπως τα βλέπει ο καθένας. Εγώ δεν είχα ποτέ την ανάγκη να ντυθώ «τούρτα», δεν είναι στον χαρακτήρα μου. Είμαι πολύ πιο εναλλακτικός τύπος ούτως ή άλλως. Το μητρικό ένστικτο κάνει κύκλους σε μένα, τώρα κοιμάται βαθιά» είπε αρχικά.

Για το αν θα αποκτούσε παιδιά για να τα μεγαλώσει μόνη της, απάντησε: «Το θεωρώ πολύ εγωιστικό, το έχω σκεφτεί. Τώρα είμαι στο όχι. Είμαι πολύ υπέρ της υιοθεσίας, παρά με το ζόρι και εκβιαστικά να προσπαθήσεις να διαιωνίσεις το DNA σου. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ στο παρελθόν να αποκτήσω ένα παιδί», είχε πει η Διονυσία Γεωργιάδου πριν από μήνες στο Super Κατερίνα.