Ελένη Μενεγάκη – To υπονοούμενο για το τηλεοπτικό της μέλλον που την έφερε σε δύσκολη θέση

Πώς απάντησε η παρουσιάστρια;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου στο στούντιο της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, με την παρουσιάστρια να την υποδέχεται με μεγάλη χαρά. Οι δυο τους είχαν μία εγκάρδια κουβέντα εφ' όλης της ύλης, για την τρίτη χρονιά της πρωταγωνίστριας στον Σασμό του Alpha, και την πρώτη ως παρουσιάστρια στο Switch της ΕΡΤ, με τις φιλοφρονήσεις μεταξύ τους να δίνουν και και να παίρνουν εκατέρωθεν.

Παρόλα αυτά φαίνεται να της φύλαγε το καλύτερο για το τέλος, καθώς κλείνοντας την κουβέντα τους η Ευγενία Σαμαρά έδωσε στην παρουσιάστρια μία ιδιαίτερη «ευχή» που την έφερε σε δύσκολη θέση, κι ας μην ήταν αυτή η αρχική της πρόθεση. Τονίζοντας πόσο χάρηκαν αυτήν την συζήτηση και οι δύο, ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου. «Να ξέρεις ότι πάντα περιμένω να σε δω με πολλή αγάπη και πάντα χαίρομαι όταν ακούω να μου λες πράγματα ευχάριστα για τη ζωή σου γενικότερα. Να ‘σαι πολύ καλά και να σε φροντίζεις!», της είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Πες μου ποια γυναίκα συνόδευσες», «Διαφημίσεις γιατί γίνεται ακατάλληλο!» - Σε αμηχανία με την ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη

Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με την Ευγενία Σαμαρά

Η Ευγενία Σαμαρά την ευχαρίστησε και της είπε: «Του χρόνου τέτοιο καιρό θα είμαι εδώ. Δε θέλω να ξεχνιέσαι! Να είσαι ελπίζω… Αλλιώς σπίτι σου... Ή και κάπου αλλού...». Σε εκείνο το σημείο η Ελένη Μενεγάκη αντέδρασε και απάντησε: «Όχι, όχι κάπου αλλού. Διαφημίσεις! Μην αφήνουμε τέτοια λανθασμένα υπονοούμενα παρακαλώ πολύ!». Είναι ξεκάθαρο ότι η παρουσιάστρια δεν θέλει υπονοούμενα για το τηλεοπτικό της μέλλον εκτός Mega, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο πως είτε θα βρίσκεται στην ίδια τηλεοπτική στέγη ή εκτός τηλεόρασης. Και γενικά μπορεί να μην απαντάει σε όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή, ωστόσο η Ελένη είναι ιδιαίτερα προσεκτική όσον αφορά τα επαγγελματικά της και τις φήμες που μπορεί να ακουστούν.