Πρωινό Σουσου: Πανικός στον αέρα του OPEN για την Τζο Κουτσοκώστα - «Θάψτε κανέναν ισχυρό, όχι τους ανίσχυρους»

Τι έλεγαν οι συνεργάτες του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό Σουσου: Πανικός στον αέρα του OPEN για την Τζο Κουτσοκώστα - «Θάψτε κανέναν ισχυρό, όχι τους ανίσχυρους»

Η Τζο Κουτσοκώστα προκάλεσε πανικό στον αέρα της εκπομπής Πρωινό Σουσου σήμερα Δευτέρα 15/1. Μετά την προβολή των δηλώσεων των συντελεστών του I love Σουκου, έπειτα την ανακοίνωση της αντικαταστάτριας της (δείτε εδώ), στο πλατό σχολίασαν τις τότε δηλώσεις της.

Η νεαρή δημοσιογράφος είχε πει πως δεν έχει μάθει από το σπίτι της να κουτσομπολεύει (δείτε τις δηλώσεις) με αποτέλεσμα να "πέσουν" πολλοί δημοσιογράφοι να την "φάνε".

Τα σχόλια στο πλατό του Πρωινό Σουσου για την Κουτσοκώστα και η αντίδραση του Γιαννόπουλου

«Το κορίτσι μια χαρά ευγενέστατο ήταν στον αέρα. Μια κουβέντα είπε, ότι δεν έχει μάθει από το σπίτι της να σχολιάζει και το βγάλαμε ότι μας έχει θίξει όλους και έπεσαν όλοι επάνω της να τη φάνε. Νιώθω σαν να ληστεύουμε εκκλησία. Εγώ δεν το πήρα προσωπικά. Το ότι ένα ολοκαίνουριο κορίτσι είπε μία κουβέντα, όταν είναι στη δύσκολη θέση να φεύγει από μία εκπομπή, δεν θεώρησα ότι μας αφορά όλους. Στην τελική θίγεται και "μυγιάζεται" όποιος έχει τη μύγα.

«Πρέπει να είμαστε κατανοητικοί με τα νέα παιδιά, πέσαμε ξαφνικά να την φάμε. Δεν ήταν σωστό. Θάψτε κανέναν ισχυρό, όχι τους ανίσχυρου. Δεν το είπε για να μας θίξει αλλά γιατί ήρθε σε δύσκολη θέση η κοπέλα. Δεν ήθελε να πει ότι εγώ είμαι θεά και όλοι εσείς είστε τσόκαρα», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, με τους συνεργάτες του ωστόσο να έχουν αντίθετη άποψη με αποτέλεσμα να επικρατήσει μια μικρή ένταση στο πλατό.

Δείτε πως υποδέχτηκαν την αντικαταστάτρια της Τζο στο πλατό του I love Σουκου

Η παρουσιάστρια θέλησε να αφιερώσει λίγα λεπτά για να καλωσορίσει και το νέο μέλος της παρέας, την Σίσσυ Καλλίνη, η οποία πήρε την θέση της Τζο Κουτσοκώστα εφόσον εκείνη αποφάσισε να αποχωρήσει ξαφνικά λίγο πριν το τέλος του 2023.

«Παιδιά! Να καλωσορίσουμε τη Σίσσυ Καλλίνη στην παρέα μας. Το κορίτσι μας! Έχε χάρη που μου ήρθε ο πρωθυπουργός, αλλιώς θα σου έκανα μια είσοδο... Καλώς ήρθες Σίσσυ», είπε χαρακτηριστικά προς την δημοσιογράφο η οποία ντύθηκε στα ροζ και έδειξε να είναι τρομερά ενθουσιασμένη με το νέο της ξεκίνημα. Και αφού κάθισαν στο τραπέζι όπου παρουσιάζουν τις ειδήσεις της εβδομάδας, εκείνη αναφώνησε: «Μου έχει φύγει το τρακ, είμαι μια χαρά».