Ελένη Χατζίδου: «Δυστυχώς δεν έχω συνέλθει...» - Η απάντηση για την απουσία της από την εκπομπή "Breakfast@star"

Δείτε το βίντεο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Εκτός του πλατό της εκπομπής Breakfast@star, έμεινε το πρωί της Παρασκευής 12/1, η Ελένη Χατζίδου με την σύζυγο και συμπαρουσιαστή της Ετεοκλή Παύλου να κάνει την ανακοίνωση στον αέρα, όπου και εξήγησε τον λόγο της απουσίας της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή για λόγους υγείας. Ο παρουσιαστής δεν θέλησε να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες. «Είναι αδιάθετη και την έκανα μια αγκαλίτσα. Της έδωσα δυο φιλάκια, αλλά δεν ήταν καλά, λίγο αδιάθετη. Το καλό είναι ότι είναι Σαββατοκύριακο από αύριο, θα ξεκουραστεί, να ανακάμψει και η ίδια για να είναι πάλι εδώ από Δευτέρα...» (δείτε εδώ το βίντεο).

Η ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου για την απουσία της από το Breakfast@star

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μετά από αρκετά μηνύματα που έλαβε η Ελένη Χατζίδου απάντησε στους ακολούθους της με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αναφέρθηκε στους λόγους της απουσίας της από την σημερινή πρωινή εκπομπή.

«Εδώ είμαι. Ανησυχήσατε. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Είμαι στο σπίτι από το πρωί. Ένιωσα μια αδιαθεσία. Είμαι ακόμα έτσι. Δυστυχώς δεν έχω συνέλθει, αλλά επειδή είναι Σαββατοκύριακο μπροστά μας, θα καθίσω σπίτι, να ηρεμίσω, να χαλαρώσω. Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις πολλά στο μυαλό σου και η καθημερινότητα είναι απαιτητική. Όλα καλά. Ευχαριστώ» ανέφερε στο βίντεό της η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η εξομολόγηση της για τους γονείς της

Ωστόσο στην χθεσινή εκπομπή 11/1, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση σχετικά με τους γονείς της και την διαχείρηση της μελλοντικής απώλειας τους.

«Ξέρετε ότι έχω πάει σε ψυχολόγο για να μπορέσω να διαχειριστώ τον φόβο μου για τη μελλοντική απώλεια των γονιών μου;

«Της είπα ότι το σκέφτομαι τώρα και προσπαθώ να το διαχειριστώ, ώστε να μη μου έρθει βαρύ όταν συμβεί. Αυτό που μου είπε είναι ότι όσες φορές και να το σκεφτώ ο πόνος θα είναι ο ίδιος, οπότε να μην το ζω δέκα φορές» είπε η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε εδώ το βίντεο: