Κατερίνα Καινούργιου: «Γιατί μου βγάζουν την ταμπέλα της απεγνωσμένης;» - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η ψυχοθεραπεία, τα προσωπικά της & η επιθυμία να γίνει μητέρα

«Μετά την τελευταία μου σχέση...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Γιατί μου βγάζουν την ταμπέλα της απεγνωσμένης;» - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η ψυχοθεραπεία, τα προσωπικά της & η επιθυμία να γίνει μητέρα

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη για το 2024 με την παρουσιάστρια να μιλάει εξομολογητικά για τη ζωή και την καριέρα της στην εκπομπή Τετ - α - τετ, η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 7/1.

Μέσα από τις δηλώσεις της η παρουσιάστρια απάντησε σε όλα όσα αφορούν στη ζωή της! Τα παιδικά της χρόνια, η αρχή της στο χώρο της δημοσιογραφίας, η προσωπική της ζωή, αλλά και η επιθυμία της να δημιουργήσει τη δική της οικογένειά.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου – Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή στον αέρα της εκπομπής

Η εξομολογητική συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου για τα παιδικά της χρόνια

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με πολλή αγάπη από τους γονείς μου. Μεγαλώσαμε στην Πεύκη εκεί γεννήθηκα μαζί με τον αδερφό μου σε ένα διαμέρισμα, που όποτε περνάω από εκεί συγκινούμαι. Μεγαλώσαμε με δύο γονείς πολύ αξιόλογους.

Μετά ήρθαν τα χρόνια της κρίσης. Από εκεί που μας παρείχαν τα πάντα ξαφνικά κόπηκαν όλα. Από τα 18 μας είπαν ξαφνικά ότι δεν υπήρχε τίποτα, ξαφνικά ήρθε ένα στραπάτσο. Στην αρχή δεν είχα λεφτά για το εισιτήριο του τρένου να πάω στο Πανεπιστήμιο.

Ο πατέρας μου ήταν στις επιχειρήσεις σε συστήματα ασφαλείας. Είχε ένα ατύχημα όταν ήμουν πολύ μικρή. Ήμουν έξι χρονών. Αποφεύγω να μιλάω για αυτό γιατί δεν το θέλει και ο πατέρας μου. Είμαι πολύ υπερήφανη για εκείνη, γιατί είχε ένα τόσο σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα, που τον καθήλωσε και δε σταμάτησε λεπτό να προσπαθεί για το καλύτερο για εμάς.

Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, φυτό. Ήθελα να τα καταφέρω, ήθελα να αποδείξω στους γονείς μου, ότι αξίζω. Ήμουν πολύ άσχημο παιδάκι και δεν ντρέπομαι να το πω. Είχα πολύ άσχημη εφηβεία. Ξεκίνησα να παχαίνω, να μεγαλώνει η μύτη μου, να έχω σπυράκια, να έχω τριχοφυΐα. Μετά τα 18 άρχισα να προσέχω τον εαυτό μου», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η επιθυμία της να κάνει οικογένεια

«Είναι τόσο κακό που λέω ότι θέλω να κάνω οικογένεια; Γιατί μου βγάζουν την ταμπέλα της απεγνωσμένης; Μια γυναίκα, που θέλει να κάνει οικογένεια και να έχει ένα σύντροφο επειδή έτσι έχει μεγαλώσει είναι κατακριτέο; Αυτή είναι η αλήθεια μου. Γιατί πρέπει να πλασάρουμε το τέλειο; Δε νιώθω καλά μέσα μου για τα προσωπικά μου. Ίσως να έχω κάνει λάθος επιλογές.

Αυτό προσπαθώ να δουλέψω με τον ψυχολόγο μου. Θέλει χρόνο! Όταν αρχίζω και ζορίζομαι σταματάω τη θεραπεία και αυτό είναι το λάθος μου!

Πιστεύω ότι υπάρχουν άντρες που με έχουν αγαπήσει πολύ. Μπορεί να έρθει κάτι πιο μετά μπορεί και να μην έρθει. Δε θα έκανα παιδί χωρίς σύντροφο γιατί έχω ένα συγκεκριμένο πρότυπο στο μυαλό μου. Δε θέλω να είμαι μόνη μου. Εγώ δε θα έκανα ένα παιδί για εγωιστικούς λόγους.

Θέλω έναν άντρα να τον θαυμάζω. Να μου προσφέρει ασφάλεια. Να μου πει εγώ είμαι εδώ. Δε θέλω να έχει ένα οικονομικό status. Θέλω να έχω έναν σύντροφο, που να μην νιώθει κατώτερος, να έχει το θάρρος να μου ζητήσει τη βοήθειά μου. Να είμαστε ένα.

Μίλησα δημόσια για την κρυοσυντήρηση αλλά κάτι με ενόχλησε. Είδα ότι μετά άρχισε να γίνεται λίγο μόδα. Είναι μία σοβαρή απόφαση και μια γυναίκα πρέπει να την κάνει συνειδητά. Το κάνεις γιατί είσαι σε μία ηλικία που ο χρόνος περνάει και για κάποιους λόγους θέλεις να φυλάξεις τα ωάριά σου. Δεν είναι μόδα», είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

Η αποκάλυψη για τα προσωπικά της

«Όταν κάτι έχει τελειώσει οριστικά και από τις δύο πλευρές και ο καθένας έχει προχωρήσει, δεν σε νοιάζει καθόλου και θες να είναι καλά οι άνθρωποι. Μετά την τελευταία μου σχέση δεν έχω κάνει άλλη σχέση. Κάποια περιστασιακά φλερτ, οι συνάδελφοι μπορεί να τα σεβάστηκαν και να μην τα έβγαλαν», είπε τέλος η Καινούργιου.