Νίκος Ρόκκος: «Το πώς θα τον αποχαιρετήσω θα εξαρτηθεί και από το παιδί...» - Συγκλονίζει η πρώην σύζυγός του μια μέρα πριν την κηδεία

Αδύνατο να το πιστέψει!

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Νίκος Ρόκκος: «Το πώς θα τον αποχαιρετήσω θα εξαρτηθεί και από το παιδί...» - Συγκλονίζει η πρώην σύζυγός του μια μέρα πριν την κηδεία

Σε βαθύ πένθος πραγματοποιείται σήμερα 3/1, η κηδεία του Νίκου Ρόκκου, τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Καλλιόπη Λήμνου. Ο αδελφός του Στέλιου Ρόκκου έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 30/12, στη θάλασσα, κατά τη διάκρεια ψαρέματος (δείτε εδώ τις νέες αποκαλύψεις).

Οι δηλώσεις της πρωήν συζύγου του Νίκου Ρόκκου

Το πρωί της Τετάρτης 3/1, προβλήθηκαν οι δηλώσεις της πρώην συζύγου του, Γιάννας Φαφαλιού, η οποία μία μέρα πριν απο την κηδεία, είχε μιλήσει στην εκπομπή Πρωινό, για τον χαμό του. Ωστόσο, δηλώσεις είχε παραχωρήσει και στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, για την κοινή ζωή τους και τα συναισθήματά της αυτή τη δύσκολη στιγμή (δείτε όλα όσα είπε).

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, πάρα πολύ λυπημένοι, προσπαθούμε να το διαχειριστούμε, αλλά όπως καταλαβαίνετε είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αύριο δεν ξέρουμε τι θα ζήσουμε... Πολλά χρόνια ψάρευε, του άρεσε το ψάρεμα και το αγαπούσε, όπως και τα άλογα. Δεν είναι πολλά χρόνια που έχει φύγει ο Κώστας, είναι 3 χρόνια νομίζω και τώρα έγινε αυτό, είναι 4 αδέρφια και μια μεγαλύτερη αδερφή, η Αγγελική...»

«Από εκείνον κρατάω το παιδί μας αυτό είναι το μεγαλύερο δώρο. Το πώς θα τον αποχαιρετήσω θα εξαρτηθεί και από το παιδί...» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τα πρώτα πλάνα από την κηδεία του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου, Νίκου

Η οικογένειά του προχωρούσε αγκαλιασμένη, όσο το φέρετρό του μεταφερόταν στο εσωτερικό του ναού. Μάλιστα, παρουσιάστηκε και ένα πλάνο του Στέλιου Ρόκκου δίπλα στην σύζυγό του, Λελέ Γκόφα, με την Κατερίνα Καινούργιου αμέσως να ζητάει να κοπεί η μετάδοση, διότι θεωρεί ανάρμοστο να υπάρχουν κάμερες μπροστά στα πρόσωπα των ανθρώπων που θρηνούν.

undefined

undefined

undefined

Κηδεία Νίκου Ρόκκου