Κατερίνα Καινούργιου «Ντροπή σε όλους...» - Έξαλλη με το ρατσιστικό σχόλιο για την κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

«Και εγώ θα το έκανα, μακάρι ο Θεός να με αξιώσει να έχω παιδάκι».

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου «Ντροπή σε όλους...» - Έξαλλη με το ρατσιστικό σχόλιο για την κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Ένα έντονο ξέσπασμα είχε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης 2/1. Αφορμή στάθηκε το ρατσιστικό σχόλιο για την κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού, Σοφία, στα social media.

Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς η μικρή Σοφία, φωτογραφήθηκε στο πλευρό του νέου δήμαρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, αφού η μητέρα παρουσίαζε την συναυλία, στη πλατεία Συντάγματος για την αλλαγή της χρονιάς και η έναρξη του 2024.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένας καταιγισμός από σχόλια για την τελετή. Σε ένα από αυτά, μια γυναίκα, η οποία δεν γνώριζε για το παιδί, θεώρησε πως είναι προσφυγόπουλο και έγραψε πως αυτό ήταν ένας συμβολισμός και πως πλέον δεν θα υπάρχει χώρος για Έλληνες σε αυτές τις γιορτές... (δείτε εδώ).

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν, τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και εξέφρασε τον θυμό της αφού όπως είπε η ίδια το σχόλιο αυτό ηταν εντελώς ρατσιστικό.

«Δεν έχω δει πιο ρατσιστικά σχόλια για την κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου. Ντροπή σε όλους πραγματικά. Είδα μια φανταστική εικόνα, ένα πολύ χαρούμενο κοριτσάκι, επέλεξε η Νάνσυ να πάρει την κορούλα της μαζί. Και εγώ θα το έκανα, μακάρι ο Θεός να με αξιώσει να έχω παιδάκι».

«Υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν αυτό το χαρούμενο κοριτσάκι και πάνε και γράφουν αρνητικά σχόλια;» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η εντυπωσιακή τελετή για την πρωτοχρονιά 2024 στην Αθήνα

Το βράδυ της Κυριακής 31/12 πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κέντρο της Αθήνας ή παρακολούθησε από τα σπίτια του την αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή της χρονιάς.

Ήταν ένα άκρως εντυπωσιακό θέαμα, αφού μόλις πήρε 12:00 τα ξημερώματα, έγινε χαμός από πυροτεχνήματα πάνω από την Ακρόπολη. Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, οι παρουσιαστές της εκπομπήης της ΕΡΤ, Στούντιο 4, ενώ στο πλευρό τους βρισκόταν και ο νέος δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας (δείτε εδώ την οκρομωσία του).

Λίγο αρργότερα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρίνα Σάττι, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision φέτος (δείτε εδώ το ξέσπασμά της για τις φήμες που διέδωσαν), ξεκίνησαν να τραγουδούν στη σκηνή, διασκεδάζοντας τους παρευρισκόμενους, αλλά και τον κόσμο που παρακολουθούσε μέσω τηλεόρασης μέχρι το πρωί.