Νάνσυ Ζαμπέτογλου: ''Λύγισε'' η παρουσιάστρια στον άερα της ΕΡΤ - «Δεν έχω λόγια...»

Ο λόγος που συγκινήθηκε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: ''Λύγισε'' η παρουσιάστρια στον άερα της ΕΡΤ - «Δεν έχω λόγια...»

Τη Δευτέρα 1/1 οι παρουσιαστές του Στούντιο 4, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος καλωσόρισαν το τηλεοπτικό κοινό στην πρώτη εκπομπή της χρονιάς με τους δύο να κόβουν ζωντανά την παραδοσιακή βασιλόπιτα στο πλατό.

Οι παρουσιαστές, αφού έστειλαν δημόσια τις ευχές τους στον κόσμο, είχαν στο πλευρό τους και την αφανή ομάδα του Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να συγκινείται εμφανώς μιλώντας για έναν από τους πιο πολύτιμους συνεργάτες της.

Ο λόγος για τον Αντώνη, ο οποίος όπως εξήγησε η παρουσιάστρια αποτελεί πολύ σημαντικό μέρος για την υποστήριξη της εκπομπής. Μιλώντας λοιπόν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τόσο όμορφα λόγια για τον συνεργάτη της, είδαμε να ''λύγιζει'' τόσο η ίδια, όσο και ο περιβόητος Αντώνης (δείτε εδώ τη μεγάλη συγκίνησή της για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου).

Ο λόγος που συγκινήθηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο Στούντιο 4

«Ξέρετε ποιον θέλω να συστήσω στον κόσμο; Τον Αντώνη! Έλα σε παρακαλώ. Δεν έχω λόγια να σας περιγράψω τι είναι ο Αντώνης, τι δουλειές κάνει. Δεν υπάρχει. O Αντώνης είναι στήριγμα συναισθηματικό, πρακτικό, ψυχολογικό είνα ο άνθρωπος που τελευταία στιγμή θα τρέξει για όλα. Πολλά πράγματα που συμβαίνουν στην εκπομπή δεν θα υπήρχαν αν δεν ήταν ο Αντώνης. Αυτά...» είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με δάκρυα στα μάτια.

Η απίστευτη ευχή που έκανε νωρίτερα η παρουσιάστρια

«Ευχόμαστε υγεία, ευτυχία, αγάπη και ειρήνη! Ότι επιθυμεί ο καθένας. Εγώ μια φορά είχα βάλει ευχή να βάψω τα μαλλιά μου ξανθά, άκου τώρα. Έχει 20 χρόνια αυτό τώρα αλλά σου λέω, ο καθένας κάτι έχει να επιθυμεί», είπε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Εύχομαι όλες οι ευχές σας να γίνουν πραγματικότητα. Δεν έχω ευχή, εύχομαι οι δικές σας ευχές να γίνουν πραγματικότητα», είπε με τη σειρά του ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.