«Μετά τη σχέση μου με τον Γιώργο Μπόγρη,...» - Η εξομολόγηση της Έλλης Κοκκίνου για την προσωπική της ζωή

«Το καλό στο διαζύγιό μου ήταν, ότι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Μετά τη σχέση μου με τον Γιώργο Μπόγρη,...» - Η εξομολόγηση της Έλλης Κοκκίνου για την προσωπική της ζωή

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, Έλλη Κοκκίνου, δε συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, αλλά δε διστάζει να αποκαλύπτει την αδυναμία, που έχει στο γιο της (δείτε εδώ φωτογραφίες του). Η ίδια παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική και βαθιά αποκαλυπτική συνέντευξη, στην πρωινή εκπομπή "Happy Day", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά και στον μονάκριβό της.

Η εξομολογητική συνέντευξη της Έλλης Κοκκίνου για την προσωπική της ζωή

«Είμαι πάντα σε πρόγραμμα διατροφής, γιατί θέλω να προσέχω. Δεν είναι μόνο αυτό βέβαια, γιατί έχω και κοιλιακάκη, το οποίο με την κακή διατροφή παθαίνω τυμπανισμό και αναιμία. Παρόλα αυτά, έχω επιλέξει να κόψω το κόκκινο κρέας, γιατί έχω αποφασίσει να μην προκαλώ πόνο στα ζωάκια. Γενικώς, προσέχω και για τη φωνή μου», ανέφερε αρχικά για την διατροφή της.

«Έχω βρεθεί σε σχέση, που προσπαθεί να με μειώσει, για να αισθανθεί καλύτερα. Το καλό στο διαζύγιό μου ήταν ότι το παιδί μου ήταν πολύ μικρό. Δεν είχε προλάβει να έχει μνήμες. Η μητέρα μου ήταν βράχος δίπλα μου, σε όλο αυτό που περνούσα τότε. Αισθανόμουν αποτυχημένη όταν χώρισα, ότι απέτυχα ως σύζυγος, ότι απέτυχα ως μητέρα. Ένιωθα απογοήτευση από τον εαυτό μου.

Ήταν μια πάρα πολύ ωραία περίοδος, ήταν μια όμορφη εφταετία. Μετά τη σχέση μου με τον Γιώργο Μπόγρη, δεν έγινε γνωστή κάποια άλλη σχέση μου, γιατί το επεδίωξα να μη γίνει. Όταν ο Αλέξανδρος ήταν μικρός εκνευριζόταν που με πλησίαζαν έξω, αλλά τώρα γελάει. Η συγκατοίκησή μας είναι ονειρεμένη. Είμαι δημοκρατική και σέβομαι τον χώρο του και τον χρόνο του, περνάμε και πολύ χρόνο μαζί», εξομολογήθηκε ακόμα για την προσωπική της ζωή.