«Στη ζωή υπάρχει και η λέξη ''όχι''! Έχει βγάλει λεφτά...» - Το ''κράξιμο'' του Γιώργου Λιάγκα για τη κοινή φωτογράφιση Μπέου & Πρωτοψάλτη

«Έρχεται η ίδια η ρουφιάνα η ζωή και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Στη ζωή υπάρχει και η λέξη ''όχι''! Έχει βγάλει λεφτά...» - Το ''κράξιμο'' του Γιώργου Λιάγκα για τη κοινή φωτογράφιση Μπέου & Πρωτοψάλτη

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Πέμπτη 14/12 η Άλκηστις Πρωτοψάλτη εμφανίστηκε στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρου Βόλου και πραγματοποίησε συναυλία μετά από κάλεσμα που της έκανε ο Αχιλλέας Μπέος.

Μετά το τέλος της διοργάνωσης η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε με τον δήμαρχο Βόλου κάτι που σχολιάστηκε έντονα και αρνητικά από μεγάλη μερίδα του κόσμου, όπως και από τον Γιώργο Λιάγκα την Δευτέρα 18/12 στο Πρωινό.

Ο λόγος που το κοινό αντέδρασε αφορά στις διαφορετικές πεποιθήσεις, που φέρεται να έχουν η τραγουδίστρια και ο δήμαρχος. Από τη μία λοιπόν, η Πρωτοψάλτη αφαίρεση τη λέξη ''χοντρή'' από τραγούδι της κινούμενη στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας (δείτε εδώ την άποψη του Λιάγκα επ' αυτού) και από την άλλη ο Μπέος είναι ένα πρόσωπο, που έχει εκφραστεί δημόσια επιθετικά και ομοφοβικά.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τη φωτογραφία Πρωτοψάλτη - Μπέου

«Καμία φορά λέμε κάτι και θεωρούμε ότι είναι το σωστό. Έλα όμως που έρχεται η ίδια η ρουφιάνα η ζωή και με τις πράξεις μας, μας διαψεύδει. Λένε κάποιοι στην κυρία Πρωτοψάλτη - την οποία σέβομαι και έχω γνωρίσει στο παρελθόν - πως είναι δυνατόν να σε ενοχλεί η λέξη χοντρή, να ''λογοκρίνεις'' το τραγούδι και να αλλάζεις τον στίχο και από την άλλη να μη σε ενοχλούν όλα αυτά, που κατά καιρούς έχει πει δημόσια ο κύριος Μπέος και να πηγαίνεις στα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου του Βόλου και ουσιαστικά να τραγουδάς δίνοντας ένα άλωθι για όλα όσα έχει πει το τελευταίο διάστημα.

Στη ζωή υπάρχει και η λέξη ''όχι''. Εγώ ξέρεις πόσα όχι έχω πει στη ζωή μου σε δουλειές; Πολλά! Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δεν ανήκει στην κατηγορία, που έχει ανάγκη από χρήματα. Έχει βγάλει λεφτά. Δεν είναι ότι της λείπουν και αν έλεγε ένα όχι....», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τα σχόλια της Μπέττυ Μαγγίρα

«Καμιά φορά η εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Όταν είδα χθες τη φωτογραφία λίγο είπα "ωπ τι έγινε εδώ;”. Γιατί είναι μια καλλιτέχνιδα που την αγαπάμε πολύ, όλα αυτά τα χρόνια μας έχει χαρίσει σπουδαίες στιγμές και όλο αυτό που πρεσβεύει μας αρέσει γενικότερα. Μετά και την τελευταία της κίνηση με την αφαίρεση της λέξης γιατί ήθελε να είναι σωστή απέναντι σε όλα πράγματα, όταν τη βλέπεις να φωτογραφίζεται με τον κ. Μπέο λες "εδώ κάτι δεν μου κολλάει"», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα για το γεγονός με τη σειρά της.

«Για να κάνω βέβαια τον δικηγόρο του διαβόλου, υπάρχει μία μικρή πιθανότητα τη συγκεκριμένη εκδήλωση η Άλκηστις Πρωτοψάλτη να την έκλεισε πολύ πριν βγει στις εκλογές ο κύριος Μπέος και κάνει εκείνες τις δηλώσεις και πει την περίφημη ατάκα. Νομίζω ότι κάπου αυτή τη στιγμή ο Σταμάτης Κραουνάκης γελάει δικαιωμένος», κατέληξε στον αέρα του I Love ΣουΚου το πρωί της Κυριακής 17/12.

Μαγγίρα Μπέος Πρωτοψάλτη

Τα σχόλια στο twitter