«Είμαστε στο τελικό στάδιο της κύησης...» - Συγκινημένος ο Θανάσης Τσαλταμπάσης για το μωρό που περιμένει η σύζυγός του, Αγοραστή

Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Την Παρασκευή 15/12, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ανακοίνωσε με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως η σύζυγός του, Αγοραστή, περιμένει το πρώτο τους παιδί (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα της).

Η δημοσιογράφος της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, λοιπόν, επικοινώνησε με τον ηθοποιό και τον συνάντησε για να αποσπάσει τις πρώτες του δηλώσεις για το γεγονός, με τον ίδιο να είναι πολύ συγκινημένος για το νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Οι πρώτες δηλώσεις του Θανάση Τσαλταμπάση για το παιδί που περιμένει η σύζυγός του

«Εμείς το ζούμε εδώ και κάποιους μήνες και το χαιρόμαστε και ένιωσα την ανάγκη, επειδή ήταν και τα γενέθλια μου, να το μοιραστώ... Είμαστε στο τελικό στάδιο της κύησης και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό. Υπήρχε λόγος ύπαρξης για τον γάμο, δεν ήταν τελικά τόσο τυχαίο. Έχω μια γλυκιά αγωνία θεώ να ζω την κάθε στιγμή και να απολαύσω αυτό το ταξίδι», είπε μεταξύ άλλων και όλοι στο πλατό του ευχήθηκαν τα καλύτερα για το μωρό του και την οικογένειά του, με την Μπέττυ Μαγγίρα να επισημαίνει πως όταν κάποιος θέλει, μπορεί να κρατήσει κάτι κρυφό τελικά.

Έτσι ανακοίνωσε τον γάμο του

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης παραχωρεί σπάνια συνεντεύξεις, ωστόσο μετά από καιρό έκανε μία εξαίρεση για την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, την Πέμπτη 30/11. Ο ηθοποιός κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, επομένως η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά στην κάμερα προκάλεσε τεράστια έκπληξη στον δημοσιογράφο με τον οποίο μιλούσε, στο πλατό, αλλά και στους τηλεθεατές.

Ανακοίνωσε πως μετά από 14 χρόνια παντρεύτηκε την σύντροφό του, Αγοραστή Αρβανίτη, κάτι που τον έκανε να αισθανθεί όμορφα, παρόλο που δεν σημαίνει ουσιαστικά κάτι για κανέναν από τους δύο εφόσον έχουν περάσει τόσα μαζί όλο αυτό το διάστημα (δείτε εδώ την εξομολόγησή του για την συνεργασία τους).

«Έχω παντρευτεί. Τώρα επειδή με ρώτησες το λέω. Όταν με ρωτούσαν και δεν είχε γίνει, δεν απαντούσα ότι έγινε. Τώρα το λέω πρώτη φορά. Έχει γίνει πρόσφατα σχετικά, αλλά παραπάνω δεν θα πω. Δεν ήταν το επόμενο βήμα, ήταν μία φυσική εξέλιξη που θα μπορούσε να μην γίνει, αλλά έγινε. Και να μη γινόταν, είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είναι ένα χαρτί που και ο άλλος θα αισθανθεί ασφάλεια με εσένα κι εσύ με αυτόν. Ενώ δεν είναι τίποτα για εμένα, αισθάνθηκα ότι είναι μία επισφράγιση. Αισθάνθηκα πολύ ωραία που έγινε», είπε χαρακτηριστικά.