Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Μπάρκα: «Επειδή βγήκαν και κάποιες φημολογίες για τον πρώην σύντροφό μου...»

«Η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο φαντάζομαι ή ο Φίλιππος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Μπάρκα: «Επειδή βγήκαν και κάποιες φημολογίες για τον πρώην σύντροφό μου...»

Σήμερα Δευτέρα 11/12 στην εκπομπή Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για το όμορφο Σαββατοκύριακο που πέρασε στην Θεσσαλονίκη. Η παρουσιάστρια ταξίδεψε στην πόλη για να απολαύσει τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην πρεμιέρα του, όπου είχε και μια συνάντηση με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Μπορεί αναφορά στον πρώην της να μην έκανε, ωστόσο, ρωτήθηκε και απάντησε για την Δανάη Μπάρκα που βρέθηκε επίσης στο νυχτερινό κέντρο. Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα, την είδε από μακριά, ωστόσο, δεν πήγε να την χαιρετήσει.

Δεν δίστασε επίσης να πετάξει τα "καρφιά" της για το περιστατικό με την κούπα στο Πάμε Δανάη, με αφορμή τον τσακωμό της με την Φαίη Σκορδά πριν μερικές εβδομάδες.

Η δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου

«Την είδα από μακριά. Δεν χαιρετηθήκαμε, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό. Εγώ έχω μία άποψη. Επειδή τιμώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους που έχω στηρίξει κι έχω βάλει μέσα στη ζωή μου, όταν γίνει κάτι που μπορεί να σε πειράξει και θεωρεί ότι έχεις κάνει λάθος, προτιμώ να σε πάρει τηλέφωνο και να στο πει ή να το πει τηλεοπτικά στα ίσα. Εμένα ύπουλα πράγματα κι αυτά τα δήθεν με μηνύματα, δεν μου αρέσουν προσωπικά όταν έχεις μιλήσει με έναν άνθρωπο.

Καλύτερα πάρε τον τηλέφωνο και πες του θα σε κράξω αύριο επειδή θεωρώ ότι είσαι φάουλ σε αυτό που έκανες με την Φαίη ή τον Γιώργο, παρά να πετάς υπονοούμενα με κούπες. Αυτά μου κάνουν λίγο ύπουλα. Γενικότερα το λέω. Όταν κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να έχεις ανταλλάξει κάποιες ωραίες στιγμές και τους έχεις στηρίξει στα δύσκολά τους, βλέπεις ότι σε μία άτυχη στιγμή σου -γιατί έφταιγα- να σου φέρονται έτσι εγώ δεν θέλω να έχω επαφές. Επειδή βγήκαν και κάποιες φημολογίες για τον πρώην σύντροφό μου.

Η Δανάη τον γνώρισε από εμένα και νομίζω ότι μια χαρά συμπαθιόντουσαν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν... Η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο φαντάζομαι ή ο Φίλιππος. Γνωρίστηκαν από εμένα και κάνουν παρέα ακόμα. Τώρα τα άλλα πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Τι να σας πω;» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.