Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρω αν κάνει που το λέω, αλλά ο Λευτέρης Πανταζής...»

«Με είχε πιάσει, παιδιά, θυμάμαι μια φορά και μου είχε πει...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Την Τετάρτη 6/12 ο Δήμος Μυλωνάς προχώρησε σε ορισμένες αιχμηρές δηλώσεις για τον Λευτέρη Πανταζή, τονίζοντας πως του ζήτησε λίγα χρήματα ως δανεικά, αλλά δεν του τα έδωσε ποτέ (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε). Η συνέντευξή του προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, την Πέμπτη 7/12 και αυτή έδωσε την αφορμή στην Κατερίνα Καινούργιου να εξομολογηθεί την δική της εμπειρία με τον τραγουδιστή.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επισήμανε πως ήταν από τους λίγους που είχε βρεθεί ως καλεσμένος της στην εκπομπή της στο Epsilon, όταν πολλοί την απέφευγαν τότε, και πως της είχε είχε δηλώσει ότι θα την βοηθούσε με όποιο τρόπο μπορεί να είχε ανάγκη.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον Λευτέρη Πανταζή

«Θα πω κάτι για τον Λευτέρη Πανταζή. Δεν ξέρω αν κάνει που το λέω, αλλά θα το πω επειδή είναι σε μένα και δεν το άκουσα κάπου. Εξαιρετικός άνθρωπος, τι να σας πω. Δηλαδή, όταν πρωτοξεκίνησα, ερχόταν σε εκπομπές που κάποιοι με σνόμπαραν τότε, ρε παιδί μου. Τότε που είχαμε ξεκινήσει στο Epsilon με τον Θέμη Μάλλη και δεν ερχόταν κανείς, καλεσμένος και αυτά.

Πολλές φορές του μιλούσα και για τα προσωπικά μου - είμαι κοντά και στην ηλικία με την κόρη του - επειδή έτυχε να γνωρίζει για κάποιον πρώην σύντροφο μου και μου έλεγε τη γνώμη του. Με είχε πιάσει, παιδιά, θυμάμαι μια φορά και μου είχε πει "Αν χρειαστείς το οτιδήποτε, ακόμα και οικονομική βοήθεια να θες σε κάτι, εγώ είμαι εδώ κορίτσι μου".

Δεν είχε κανένα συμφέρον ο άνθρωπος, το είχε κάνει από την καρδιά του. Γνωρίζω, λοιπόν, ότι αυτός ο άνθρωπος αυτό που είπε σε μένα στη συνέχεια το έχει πει σε πάρα πολύ κόσμο και έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο. Οπότε εγώ, η Κατερίνα, γνωρίζοντας το πόσο κόσμο έχει βοηθήσει αυτός ο άνθρωπος, που τον θεωρώ άγιο προσωπικά αν με ρωτάτε, δεν μπορώ να πιστέψω τον κ. Μυλωνά. Είναι τα λεγόμενά του, δεν τον αμφισβητώ...», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ την αφοπλιστική απάντηση του Λευτέρη Πανταζή στον Δήμο Μυλωνά.