Με κόκκινο κραγιόν μάνα και κόρη - Χιλιάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση της Ελένης Ράντου με την κόρη της, Νικολέττα

Δίπλα τους ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έχουν αποκτήσει μία υπέροχη κόρη από τον γάμο τους, τη Νικολέττα, την οποία λατρεύουν και της έχουν τρελή αδυναμία. Παρόλα αυτά, δεν την παρουσιάζουν συχνά στα social media τους, μιας που κρατούν την προσωπική τους ζωή γενικότερα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρόλα αυτά, με αφορμή το οικογενειακό τους ταξίδι στην Ολλανδία, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία τους, με τους τρεις τους να ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό, με τη μητέρα και την κόρη να φορούν κατακόκκινο κραγιόν.

Δείτε επίσης: «Από την εγκυμοσύνη και μετά...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ελένης Ράντου για την κόρη της

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την κόρη τους

«Όταν η οικογένεια συναντιέται στη Χάουντα και γιορτάζει τον άγιο Νικόλαο που εδώ είναι ο Άι Βασίλης τους!», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα και ακολούθησε καταιγισμός από like, λοιπές αντιδράσεις και σχόλια.

Ράντου Παπακωνσταντίνου κόρη

Οι δυκολίες στο μεγάλωμά της

Η Ελένη Ράντου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Μπαμπά-δες" και απόσπασμα αυτής παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής 17/11 στο Happy Day μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Η αγαπημένη ηθοποιός σε αυτό μιλάει για τον γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την κόρη που απέκτησαν μαζί.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στον μεγάλωμα της Νικολέττας λόγω του επαγγέλματός της και τον τρόπο που αντιμετώπιζε τον καθένα τους ξεχωριστά εξαιτίας της αναγνωρισιμότητας και του έργου τους.

«Η Νικολέττα τώρα είναι 26 ετών. Τη δυσκολέψαμε τη Νικολέττα πολύ. Υπήρχαν στιγμές που αντιδρούσε πολύ. Κάποια στιγμή μου είπε "δε θέλω να με πηγαίνεις εσύ στην παιδική χαρά, γιατί πέφτουν όλοι πάνω σου και χάνω το κέντρο μου. Εμένα θα με φωτογραφήσουν όταν θα έχω κάνει κάτι σημαντικό εγώ, να με φωτογραφήσουν γιατί εσείς κάνατε κάτι σημαντικό, δε θα το επιτρέψω ποτέ".

Σε κάποιες συναυλίες του Βασίλη που πηγαίναμε μαζί και μπορούσα να την παρατηρήσω, έσκαγε από περηφάνεια. Ήταν ανάμεικτα αυτά που ένιωθε. Από τη μια ένιωθε ότι κάποιος της παίρνει τους γονείς της και ότι δεν ήμασταν ολοδικοί της. Κάθε παιδί θέλει εκείνο να είναι το επίκεντρο», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Διάβαζα στο ξεκίνημα μου ότι “τρώω τα λεφτά του Βασίλη στο θέατρο” και...» - Σοκάρει η Ελένη Ράντου