Γιώργος Λιάγκας για Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Σταματήστε την παραπληροφόρηση! Ποτέ δεν είπαμε ότι είστε...»

Φανερά ενοχλημένος ο παρουσιαστής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Τα "βέλη" του προς πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz πέταξε σήμερα Τετάρτη 6/12 ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής αφού έκραξε την Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Γιάννη Στάνκογλου και την "είπε" στον Νίκο Κοκλώνη, αναφέρθηκε και στην Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως η τραγουδίστρια στεναχωρήθηκε με την εκπομπή τους, καθώς νόμιζε πως ο ίδιος την είπε "κουλή δεξιά", ενώ στην πραγματικότητα την φράση αυτή είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης σε δηλώσεις τους που αναπαρήγαγαν.

Το ξέσπασμα του Λιάγκα για την Πρωτοψάλτη

«Έμαθα ότι η κυρία Άλκηστις Πρωτοψάλτη την οποία αγαπώ, θαυμάζω και στο παρελθόν είχαμε συνεργαστεί κιόλας, στεναχωρήθηκε για αυτό που είπαμε προχθές. Να της πω κάτι, δεν το είπαμε εμείς. Σταματήστε αυτή την παραπληροφόρηση. Ποτέ δεν είπαμε εμείς ότι είστε "κουλή δεξιά", το είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης. Εμείς το μεταδώσαμε, δεν το είπαμε εμείς. Αν με κάποιον έχετε θέμα, πάρτε τον Σταμάτη και πείτε του ότι “δεν είμαι κουλή δεξιά”. Δεν μπορεί να βάζετε στο στόμα άλλων ανθρώπων κάτι που ως είδηση το είπαμε. Δεν μπορεί να στεναχωρήθηκες με εμένα, επειδή είπα κάτι που είπε ο Κραουνάκης. Μην τα βάζετε με ανθρώπους που δεν πρέπει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και ξέσπασε.

Γιώργος Λιάγκας Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Αυτή ήταν η δήλωση του Σταμάτη Κραουνάκη

Στο βίντεο από το Πρωινό, ο Σταμάτης Κροαυνάκης ερμήνευσε το κομμάτι χωρίς να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή», ενώ φωτογράφισε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ως «κουλή δεξιά»!

«Μας πείραξε η χοντρή, μας πείραξε η χοντρή. Τι να ‘φταιγε κι αυτή, τι να ‘φταιγε κι αυτή… Χοντρούλα είναι κι αυτή… Χοντρούλα είναι κι αυτή. Δεν πειράζει και η χοντρή, τι να κάνει κι η χοντρή. Άμα είσαι δεξιά κουλή, θα σου φταίει η φτωχιά χοντρή» ακούγεται να λέει ο Σταμάτης Κραουνάκης.