«Πρώτα ο Θεός πλησιάζει η μέρα!» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για το προσκύνημα στα Χανιά λίγο πριν γίνει μπαμπάς

Στο αεροδρόμιο μαζί με την εγκυμονούσα, Δήμητρα Βαμβακούση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πρώτα ο Θεός πλησιάζει η μέρα!» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για το προσκύνημα στα Χανιά λίγο πριν γίνει μπαμπάς

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση βρέθηκαν για λίγες ημέρες στην Κρήτη, καθώς θέλησαν να εκπληρώσουν ένα προσκύνημα λίγο πριν γίνουν γονείς εκεί, όπου βρίσκεται ο πνευματικός τους (δείτε εδώ φωτογραφίες μαζί του).

Μέσα από πλάνα, που εξασφάλισε η κάμερα του Πρωινού την Τρίτη 5/12 βλέπουμε την επιστροφή του ζευγαριού στην Αθήνα και συγκεκριμένα την ώρα, που επιβιβάστηκαν στο αεροδρόμιο, Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το ζευγάρι ήταν βιαστικό με την εγκυμονούσα να μιλάει στο κινητό της και τον Ντάνο να παραχωρεί μερικές δηλώσεις με πολύ ευγενικό τρόπο. Ο επιχειρηματίας τόνισε, πως όλα κυλάνε καλά με την εγκυμοσύνη και πως περιμένουν με το καλό το μωρό τους.

Οι νέες δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου λίγο πριν γίνει πατέρας

«Είχαμε πάει σε ένα προσκύνημα, είναι προσωπικό. Να είστε καλά! Πρώτα ο Θεός πλησιάζει η μέρα, θα δούμε, είναι κάτι σίγουρα πολύ σημαντικό να φτάσουμε βήμα βήμα σε εκείνη την ημέρα, πρώτα ο Θεός, δόξα τω Θεώ πάμε καλά. Καλημέρα, να είστε καλά!», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η αποκάλυψη της Βαμβακούση για το όνομα του παιδιού

«Ανυπομονώ να δω τον Γιώργο μπαμπά. Είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο και για μένα. Απ’ ό,τι μου λένε οι γύρω μου και οι φίλοι και οι φίλες μου θα με ολοκληρώσει και σαν γυναίκα. Ο Γιώργος είναι πολύ στοργικός μαζί μου, πάντα είναι. Το φύλο του μωρού δεν είναι κάτι που το φωνάζω και το μοιράζομαι. Θεωρώ ότι είναι κάτι προσωπικό, είναι η οικογένειά μας. Δεν το βροντοφωνάζουμε και το κρατάμε πιο πολύ για εμάς», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Βαμβακούση που ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδάκι της.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, με πολλές συναισθηματικές διακυμάνσεις θετικές και αρνητικές. Ήταν και ο γάμος μας. Έγιναν όλα μαζί και προσπαθούσαμε να το διαχειριστούμε», σχολίασε στη συνέχεια για τις δυσκολίες που πέρασαν με τον σύζυγό της.

«Δεν μπορώ να σας πω για το όνομα του παιδιού, είναι κάτι στο μεταξύ μας. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είναι υγιές», ανέφερε για το όνομα του παιδιού τους, το οποίος όμως εμείς γνωρίζουμε - δείτε εδώ.

Σε ερώτηση σχετικά με τον αγαπημένος της, απάντησε στην εκπομπή I love ΣουΚού: «Ο Γιώργος έχει διαφοροποιηθεί πλέον από το Survivor και είναι μια προσωπικότητα από μόνος του».