«Άντεξα και αντέχω για...» - Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της Εύας Καϊλη για το παιδί της

Όλα όσα είπε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποφυλάκιση της για το σκάνδαλο QatarGate, παραχώρησε η Εύα Καϊλή σε ελληνικό μέσο ενημέρωσης (δείτε εδώ τη σπάνια δημόσια εμφάνιση της). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού και της δημοσιογράφου Έλλης Αυξεντίου η πολιτικός προσπαθεί, μετά από όλη αυτή την περιπέτεια, να περάσει χρόνο με την κόρης, την οποία στερήθηκε όσο καιρό εκρατείτο.

Στην πρώτη συνέντευξη που είχε δώσει είχε δηλώσει: «Προσπαθούσα να μείνω ψύχραιμη. Τις πρώτες μέρες σφράγισαν το διαμέρισμα, δεν τους ένοιαζε πού είναι το μωρό και δε μπορούσα να επικοινωνήσω με την οικογένειά μου. Λένε πως ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα. Ξύπνησα το πρωί, είχαμε κάτι δουλειές να κάνουμε και ξαφνικά εμφανίστηκε η αστυνομία στο πάρκινγκ. Μου είπαν ότι συνέλαβαν τον σύζυγό μου και ότι πήραν το αμάξι του. Σκέφτηκα ότι είχε να κάνει με κάποιο τροχαίο ατύχημα» (δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη)

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Εύας Καϊλή μετά την αποφυάκισή της

Σύμφωνα, λοιπόν με τις πληροφορίες, η Εύα Καϊλή "ξενάγησε" τη 2,5 ετών Αριάδνη στο Ευρωκοινοβούλιο, θέλοντας να αποκαταστήσει τον χαμένο χρόνο που είχαν μητέρα και κόρη. «Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου. Αφού είναι το παιδί μου καλά, είμαι κι εγώ καλά» δήλωσε η πολιτικός.

Σχετικά με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι κατοικούν στην ίδια πολυκατοικία αλλά σε ξεχωριστούς ορόφους. Ο πατέρας με την μικρή του κόρη έχει καθημερινή επαφή, καθώς μένουν πολύ κοντά.

Ωστόσο, μετά το σκάνδαλο και τη διαγραφή της από το ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει τηλεφωνήσει να ρωτήσει για τη δική της κατάσταση, σε ανρθώπινο επίπεδο, ούτε για το παιδί της από την ημέρα που συνελήφθη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορταζ η Εύα Καϊλή θα ταξιδέψει αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα, πιθανώς μέσα στη στις γιορτές, ενώ είναι θέμα χρόνου να διαλυθούν οι όποιες αμφιβολίες υπάρχουν στο όνομα της.

Ο Βέλγος Σβεν Μαρί ο δικηγόρος της σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν στην ίδα εκπομπή ανέφερε: «Το όνομά της βολεύει για να τη στοχοποιούν και για να δημιουργούνται τίτλοι, μόνο και μόνο για να δείξουν ότι το Βέλγιο πολεμάει τη διαφθορά.»

Δείτε εδώ το βίντεο: