Νίκος Αναστόπουλος: «Μια ημέρα ξύπνησα και...» - Ο απίστευτος λόγος που ο θρυλικός ''Μουστάκιας'' ξύρισε το μουτσάκι του

Πότε και γιατί σταμάτησε το ποδόσφαιρο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Νίκος Αναστόπουλος: «Μια ημέρα ξύπνησα και...» - Ο απίστευτος λόγος που ο θρυλικός ''Μουστάκιας'' ξύρισε το μουτσάκι του

Την Δευτέρα (27/11) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε δύο ιδιαίτερες προσωπικότητες στον καναπέ του The 2night show (δείτε εδώ) με τον Νίκο Αναστόπουλο να ανοίγει την καρδιά του λέγοντας μοναδικές ιστορίες.

Ο διεθνής πρώην ποδοσφαιριστής και σήμερα προπονητής μίλησε μεταξύ άλλων για το χαρακτηριστικό μουστάκι, που ο ίδιος είχε για χρόνια και για την απόφασή του μια ημέρα - ξαφνικά - να το κόψει και να αλλάξει η εικόνα του.

Ο λόγος που ο Νίκος Αναστόπουλος έκοψε το μουστάκι του

«Απλά μικρός ήμουν πολύ ζωηρός, δεν είχα τι να κάνω και πήρε την ξυριστική μηχανή και το ξύρισα. Δεν μου άρεσε το μουστάκι, δεν ήταν κάτι μου με τρέλαινε, απλά το συνήθισα και μετά είχα συνηθίσει τον εαυτό μου με το μουστάκι. Το είχα πάνω από 20 χρόνια.

Ήμουν ζοχαδιασμένος με τα προπονηλίκια και πήγα λοιπόν μια ημέρα να ξυριστώ και τα πήρα και είπα τέλος. Όπως είπα μία μέρα τέλος το ποδόσφαιρο, γιατί όταν ξεκινάς να παίξεις ποδόσφαιρο και αποφασίζεις να το σταματήσεις, πονάει...έτσι και με το μουστάκι, ξύπνησα ένα πρωί και είπα τέλος θα συνηθίσω τον εαυτό μου χωρίς μουστάκι.

Δε μου άρεσε το τσιγάρο, δε μου άρεσε. Πίστεψέ με. Δεν έχω πιει ποτέ ουίσκι, μπύρα....», είπε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο λόγος που σταμάτησε το ποδόσφαιρο

Στη συνέχεια, της συνέντευξης του ο Νίκος Αναστόπουλος ή αλλιώς ''Μουστάκιας'' μίλησε για την πορεία του στο ποδόσφαιρο, για τα χρήματα που μάζεψε από το άθλημα, αλλά και για την απόφασή του να διακόψει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

«Σταμάτησα το ποδόσφαιρο στα 34, να παίξω μέχρι τα 36 μπορούσα, έκανα πολύ καλή ζωή, γυμναζόμουν, να παίξω μέχρι τα 35 για να δείξω τι; Αν ήμουν καλός; Ξέρω εγώ αν ήμουν καλός», είπε ο Νίκος Αναστόπουλος.