Μόνη, προσπαθούσε να κρύψει την φουσκωμένη της κοιλίτσα με ένα φάκελο - Η νέα δημόσια εμφάνιση της Δήμητρας Βαμβακούση στο Ωδείο Αθηνών

Βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η Δήμητρα Βαμβακούση που σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Μετά και την επίσημη ανακοίνωση που έκαναν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram για τα ευχάριστα (δείτε εδώ τι ανέβασαν) το κρυφτό με τους δημοσιογράφους και τις κάμερες σταμάτησε και κάπως έτσι ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr κατάφερε να απαθανατίσει την εγκυμονούσα, πιο όμορφη και χαμογελαστή από ποτέ.

Η Δήμητρα Βαμβακούση παρευρέθηκε την Παρασκευή 24/11 σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στη γυναικεία ενδυνάμωση και επέλεξε να φορέσει ένα μίνι σύνολο σε μαύρο τόνο που τόνιζε υπέροχα το κορμί της αλλά και την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Σικάτη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της η Δήμητρα Βαμβακούση

Δήμητρα Βαμβακούση Γιώργος Αγγελόπουλος

Δήμητρα Βαμβακούση Γιώργος Αγγελόπουλος εγκυμόσυνη

«Ανυπομονώ να δω τον Γιώργο μπαμπά! Το φύλο του μωρού...»

«Ανυπομονώ να δω τον Γιώργο μπαμπά. Είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο και για μένα. Απ’ ό,τι μου λένε οι γύρω μου και οι φίλοι και οι φίλες μου θα με ολοκληρώσει και σαν γυναίκα. Ο Γιώργος είναι πολύ στοργικός μαζί μου, πάντα είναι. Το φύλο του μωρού δεν είναι κάτι που το φωνάζω και το μοιράζομαι. Θεωρώ ότι είναι κάτι προσωπικό, είναι η οικογένειά μας. Δεν το βροντοφωνάζουμε και το κρατάμε πιο πολύ για εμάς», ανέφερε πρόσφατα σε δηλώσεις της η Δήμητρα Βαμβακούση που ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδάκι της.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, με πολλές συναισθηματικές διακυμάνσεις θετικές και αρνητικές. Ήταν και ο γάμος μας. Έγιναν όλα μαζί και προσπαθούσαμε να το διαχειριστούμε», σχολίασε στη συνέχεια για τις δυσκολίες που πέρασαν με τον σύζυγό της.

«Δεν μπορώ να σας πω για το όνομα του παιδιού, είναι κάτι στο μεταξύ μας. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είναι υγιές», ανέφερε για το όνομα του παιδιού τους, το οποίος όμως εμείς γνωρίζουμε - δείτε εδώ.

Σε ερώτηση σχετικά με τον αγαπημένος της, απάντησε: «Ο Γιώργος έχει διαφοροποιηθεί πλέον από το Survivor και είναι μια προσωπικότητα από μόνος του».