«Πάντα ευγνώμων στην όμορφη παρένθετη οικογένεια μας...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος

Δείτε τις φωτογραφίες

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν, η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο οι οποίοι πριν απο λίγο καιρό, έγιναν γονείς, μέσω παρένθετης μητέρας. Η νέα μανούλα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαρίστησε την γυναίκα που έφερε στον κόσμο το μικρό αγγελούδι της (δείτε εδώ τη συγκινητική εξομολόγησή της).

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος

«Χαρούμενη Ημέρα των Ευχαριστιών φίλοι! Έχω πάντα τόσα πολλά για τα οποία είμαι ευγνώμων, αλλά σήμερα θα είμαι ευγνώμων για τη μεγαλύτερη ευλογία μου, την Αθηνά. Πάντα ευγνώμων στην όμορφη παρένθετη οικογένεια μας που μας βοήθησε να φέρουμε την Αθηνά στον κόσμο. Σας αγαπάμε παιδιά τόσο πολύ. Αυτή είναι μια σειρά φωτογραφιών.

Τις τράβηξα σήμερα το πρωί καθώς η Αθηνά μόλις τώρα άρχισε να μου τραβάει τα μαλλιά! Της είπα να μην τραβάει του μπαμπά. Δεν έχει αρκετά. Ελπίζω να έχετε όλοι μια ευλογημένη μέρα και αν βρεθείτε στη μέση των προκλήσεων της ζωής ή των καταιγίδων πιστέψτε με ξέρω πώς είναι αυτό. Σας στέλνω επιπλέον αγάπη. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους» έγραψε η Μαρία Μενούνος

Η αντίδραση του συζύγου της για το παιδί

«Πριν από έναν χρόνο, εισέβαλα στο γυμναστήριο για να πω στον Κέβιν κάτι που περίμενα σχεδόν μια δεκαετία για να του το πω. "Είμαστε έγκυος!" (Η αντίδρασή του μου θυμίζει πόσο σοκαρισμένη ήμουν όταν μου έκανε πρόταση γάμου στο Howard stern . Αν το παρακολουθήσετε θα δείτε). Τόσες πολλές προσπάθειες εγώ η ίδια, ελπίζοντας να μείνω έγκυος χωρίς επιτυχία, και στη συνέχεια η μακρά διαδικασία της παρένθετης μητέρας, το έκαναν αυτό σχεδόν απίστευτο! Εκείνη την εποχή είχαμε εμφυτεύσει δύο έμβρυα ελπίζοντας για δίδυμα, αλλά ο θεός είχε άλλα σχέδια. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την παρένθετη μητέρα μας και την οικογένειά της για αυτό το απίστευτο δώρο. Η Αθηνά είναι η μεγαλύτερη ευλογία μας», έγραψε και συνόδευσε το βίντεο.