The 2night Show: Ευχάριστα νέα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Όλα όσα θα δούμε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
The 2night Show: Ευχάριστα νέα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Μια "Best of" εκπομπή του The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα παρακολουθήσουμε εκτάκτως το βράδυ της Παρασκευής 24/11 σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού. Απόψε θα προβληθούν στιγμές από τις συνεντεύξεις των ηθοποιών της επιτυχημένης σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα. (δείτε εδώ τις εξελίξεις).

Δείτε την ανακοίνωση του σταθμού

«Στο αποψινό Best Of του «The 2Night Show» θα υπάρχει πολλή … «μαγεία» μέσα από τις καλύτερες στιγμές των συνεντεύξεων, που έδωσαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αγαπημένοι ηθοποιοί της σειράς "Η Μάγισσα".

Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Νίκος Ψαρράς, Στεφανί Καπετανίδη, Καλλιόπη Χάσκα και Μιχάλης Αφολαγιάν μιλούν για τον ρόλο τους και για την εμπειρία τους από τη συμμετοχή τους στη μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή της χρονιάς, που από την πρώτη στιγμή έχει συγκλονίσει τους τηλεθεατές με τη δυνατή πλοκή και την κινηματογραφική αισθητική της.

The 2Νight Show: Απόψε, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, στις 22:30.

#The2NightShow

Συντελεστές:

Head of Production: Αντώνης Μάτσος

Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας

Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου

Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη

Υπεύθυνος Καλεσμένων: Μανώλης Σκοπελίτης»

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΧΟΥ

ΕΛΛΗ ΤΡΙΓΓΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΨΑΡΑΣ

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την αλλαγή της εκπομπής "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος"

Ένα διάσημο παιχνίδι που συναρπάζει από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Ένας δυνατός παρουσιαστής που ξέρει καλά τη συνταγή της επιτυχίας. Εκατοντάδες παίκτες που τολμούν να ρισκάρουν και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», έχοντας κατακτήσει την κορυφή, συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία και δίνει νέο ραντεβού κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 20:00.

Ο φοβερός Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνει, με τον δικό του… άπαιχτο τρόπο το σύνθημα, οι ερωτήσεις πέφτουν σαν βροχή, οι παίκτες επικαλούνται τη γνώση, τη μνήμη ή την τύχη τους και η αγωνία χτυπάει κόκκινο! Συγκινήσεις, απρόοπτα, συναρπαστικές στιγμές και μέχρι 100.000 ευρώ γι’ αυτόν που θα φτάσει έως το τέλος.

Με τον «Εκατομμυριούχο», κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 20:00, τεστάρουμε αυτά που ξέρουμε, μαθαίνουμε αυτά που δεν γνωρίζουμε και διεκδικούμε το έπαθλο της... καλύτερης συντροφιάς.

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 20:00

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος - Συντελεστές

Executive Producer: Στέφανος Καλλιγιάννης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μαράκης

Project Manager: Ανδρέας Τζίφας

Διευθυντής Φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης

Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Γραμματόπουλος

Αρχισυνταξία : Πάνος Χάλας

Σκηνογράφος: Σοφία Δροσοπούλου

Εταιρία Παραγωγής: J.K Productions