«Είχα δει στον ύπνο μου τον Αντώνη Κανάκη και μετά από αυτό...» - Άφωνος και αμήχανος ο Ετεοκλής Παύλου με το ερωτικό όνειρο της Ελένης Χατζίδου

«Ωραία, κι εγώ βλέπω στον ύπνο μου...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είχα δει στον ύπνο μου τον Αντώνη Κανάκη και μετά από αυτό...» - Άφωνος και αμήχανος ο Ετεοκλής Παύλου με το ερωτικό όνειρο της Ελένης Χατζίδου

Στην εκπομπή του STAR, Breakfast at Star, το πρωί της Δευτέρας 20/11, προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το I Love ΣουΚου, από τη στιγμή που η Μπέττυ Μαγγίρα εξομολογήθηκε πως είχε προσπαθήσει να προσεγγίσει τον Σωτήρη Καλυβάτση, αλλά εκείνος της έριξε άκυρο.

«Όταν ήμουν μικρή και ήσουν στους ΑΜΑΝ μου άρεσες πάρα πολύ. Παίρνω μια φίλη μου κι έναν φίλο μου και ανεβαίνουμε στη Θεσσαλονίκη να γνωρίσω τον Σωτήρη. Ήθελα να τον γνωρίσω από κοντά. Σωτήρη μου, θες να σου πω ότι κοίταξες τη φίλη μου; Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια. Με θυμάσαι;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, με εκείνον να της απαντά: «Όχι, ήμουν μικρός τότε, δεν θυμάμαι», ενώ η ίδια συμπλήρωσε: «Δεν μου έδωσε καμία σημασία κι έδωσε στη φίλη μου. Ένα μοντέλο ήταν, ωραίο κορίτσι, μία κοκκινομάλλα, η Ράνια».

Με αφορμή, λοιπόν, την αποκάλυψη αυτή, η Ελένη Χατζίδου εξομολογήθηκε με τη σειρά της στον αέρα πως κάποτε είχε δει στο όνειρό της τον Αντώνη Κανάκη, κάτι που την έκανε να τον δει με άλλο μάτι, μέχρι που τον είδε από κοντά.

Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για το όνειρο με τον Αντώνη Κανάκη

«Το σκεφτόμουν όταν είδα το θέμα που έχουμε, αλλά δεν θα το έλεγα ποτέ. Επειδή όμως τόλμησε η Μπέττυ, θα το κάνω κι εγώ», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Δεν είναι ο άντρας της δίπλα της Μπέττυς!», την διέκοψε τότε ο Ετεοκλής Παύλου, στην προσπάθειά του να προφυλαχτεί από αυτό που τον περίμενε, ωστόσο εκείνη συνέχισε:

«Την εποχή των ΑΜΑΝ όταν είχαν πρωτοξεκινήσει τα παιδιά, είχα δει στο όνειρό μου τον Αντώνη Κανάκη. Δεν ήταν ότι ήμουν τόσο καψούρα με τον Αντώνη, αλλά μετά από αυτό το όνειρο, που ένιωσα ότι τον κυνηγούσα κι ήμουν καψούρα, τον έβλεπα διαφορετικά κι είπα "κοίταξε να δεις". Κάποια στιγμή τον συνάντησα στην Θεσσαλονίκη, έπαιζε σε ένα μαγαζί μουσική και τίποτα… δεν. Από κοντά δεν μου έκανε, αλλά τον είχα δει στο όνειρό μου και μου έκανε κάπως».

Ο σύζυγός της έμεινε με το στόμα ανοιχτό και μεταξύ σοβαρού και αστείου της απάντησε: «Ξέρεις πόσο ωραία ένιωσα; Ωραία, κι εγώ βλέπω στον ύπνο μου τον Γιάννη Σερβετά». «Τώρα δεν πάει να έρθει;», δήλωσε τότε η Ελένη Χατζίδου, με τον καλό της να επισημαίνει: «Α, πάλι καλά το έσωσες».

Δείτε επίσης: «Τι έχεις κάνει; Πότε;» - Άφωνος ο Ετεοκλής Παύλου με την αποκάλυψη της Ελένης Χατζιδου για την γυμνή φωτογράφιση