Αλλάζουν όλα στην "Ελένη": «Από σήμερα και μπρος θα...» - Η ανακοίνωση της Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αλλάζουν όλα στην

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου σήμερα και μία νέα εβδομάδα, γεμάτη εξελίξεις, ξεκίνησε όσον αφορά στα τηλεοπτικά πλατό. Πρώτα η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε την αλήθεια σχετικά με την αποχώρησή της από το ΣΚΑΙ (δείτε εδώ) και έπειτα η Ελένη Μενεγάκη βγήκε στον αέρα του MEGA και στην εκπομπή "Ελένη" προχωρώντας σε μία σημαντική ανακοίνωση για μία νέα αλλαγή στη ροή του προγράμματος.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια εξήγησε πως αποφάσισε, ύστερα από συζητήσεις με τα πρόσωπα του σταθμού, να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα και πλέον η εκπομπή θα ξεκινάει εντελώς διαφορετικά, αντίθετα από οποιαδήποτε άλλη, σε οποιαδήποτε ζώνη.

Η ανακοίνωση της Μενεγάκη για την αλλαγή στην εκπομπή της στο MEGA

«Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα σε όλους μας τους φίλους όπου και αν βρίσκονται. Από σήμερα και μπρος, εμείς θα ξεκινάμε αλλιώς, γιατί σκεφτήκαμε, συζητήσαμε και αποφασίσασμε ότι από εδώ και μπρος θα ξεκινάμε τη μεσημεριανή μας διαδρομή ανάποδα, με την μαγειρική, γιατί πολλές φορές αυτή η ώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις μια ιδέα για το τι να κάνεις την επόμενη μέρα ή κάτι σύντομο, την ίδια μέρα. Και επειδή, λοιπόν, βλέπουμε μέσα στον τηλεοπτικό χάρτη ότι προς το τέλος πετυχαίνεις τη μαγειρική, εμείς πάμε αλλιώς, πάνε για ξεκίνημα, οπότε να το έχετε στο μυαλό σας, ραντεβουδάκι 13:30, εμείς πάμε ανάποδα. Μετά θα πούμε όλα τα υπόλοιπα...», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και υποδέχθηκε τον Γιώργο Τσούλη.

Η ανησυχία της για την "Ελένη" μετά από όνειρο που είδε

Η Ελένη Μενεγάκη την Πέμπτη 16/11 στο πλατό της εκπομπής της στο MEGA εξομολογήθηκε στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της στο όνειρο που είδε στον ύπνο της το βράδυ και αφορούσε την δουλειά της (δείτε φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι της). Συγκεκριμένα, είδε πως άργησε να ξυπνήσει για να πάει στο πλατό και η εκπομπή είχε αρχίσει ήδη και μάλιστα είχε βγει στον αέρα.

«Είπα στην αρχισυντάκτριά μου ότι είδα ένα όνειρο που δεν το έχω ξαναδεί. Που εγώ δεν βλέπω συχνά όνειρα. Είδα ότι ξύπνησα, περπάτησα στο σπίτι μου, είδα το ρολόι ότι είναι 3 παρά πέντε, ούτε καν 1,30 και είπα «καλά γιατί δεν με ξυπνήσατε να πάω στη δουλειά και τους βλέπω ότι κάνουν πρόγραμμα κι εγώ δεν είμαι εκεί;». Το περίεργο είναι ότι ήμουν πάρα πολύ ψύχραιμη. 3 παρά πέντε το μεσημέρι… Δεν έχω τέτοιο φόβο! Ποτέ. Γιατί ξέρω πως ό,τι κι αν γίνει, θα ξυπνήσω...

Είναι σαν το σχολείο που κουρδίζεσαι γρήγορα και μπαίνεις στο πρόγραμμά σου… Την αγωνία της δουλειάς με τον ύπνο, δεν την έχω. Την είχα μόνο την πρώτη μου χρονιά. Ό,τι κι αν γίνει, όταν ξέρω ότι δουλεύω ξυπνάω. Το βλέπω τα Σαββατοκύριακα, είναι στο μυαλό μου μέσα», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, ανέφερε πως σκεφτόταν στο όνειρο της πως δεν θα ειδοποιούσε το κανάλι, καθώς δεν είχε καμία δικαιολογία. Όταν δεν την ρώτησαν αν είχε την απορία να δει ποιος ή ποια είχε πάρει την θέση της, απάντησε πως δεν την απασχολεί.