Μία πολύ όμορφη στιγμή έζησε ο Χάρης Δούκας πριν από λίγες ημέρες μαζί με την αγαπημένη του Γεωργία Πολυτάνου, με το ερωτευμένο ζευγάρι να απαθανατίζεται στη Βουλιαγμένη και συγκεκριμένα στην Παναγία την Φανερωμένη.

Πιο αναλυτικά, ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr έδωσε το παρόν στη βάφτιση της ανηψιάς του νέου Δημάρχου Αθηνών, της κόρης, που έχει φέρει στη ζωή η αδερφή του (δείτε εδώ το ιδιαίτερο δέσιμό τους).

Φωτογραφικό υλικό από τη βάφτιση της ανηψιάς του Χάρη Δούκα

Μέσα από το αποκλειστικό υλικό βλέπουμε τον Χάρη Δούκα να καταφθάνει στην εκκλησία με λευκό πουκάμισο και μαύρο σακάκι και δίπλα του να στέκει λαμπερή η αρραβωνιαστικιά του με σατέν μωβ σύνολο και μπεζ γόβες.

Χάρης Δούκας - σύντροφοςΧάρης Δούκας - βάφτισηΧάρης Δούκας - βάφτιση ανηψιά

Αυτή είναι η 28χρονη αρραβωνιαστικιά του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην ontime ο Δούκας αρραβωνιάστηκε πρόσφατα την αγαπημένη του Γεωργία. Ο ίδιος θέλει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά… όλα μαθαίνονται, αργά η γρήγορα! 

Η Γεωργία, λοιπόν, είναι μια πολύ δυναμική και μορφωμένη γυναίκα, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια των εκλογών στάθηκε βράχος στο πλευρό του συντρόφου της, και μάλιστα απόλυτα διακριτικά. Η Γεωργία γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής. Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών ενώ το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics».

Αυτή είναι η αρραβωνιαστικιά του Χάρη Δούκα

Facebook