«Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Μουκίδη για τη σχέση του με το Νότη Σφακιανάκη

«Εγώ είχα κάνει μία κίνηση τότε...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε η είδηση της επιστροφής του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή, Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος έχει αποσυρθεί εδώ κι ένα χρονικό διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ την ανακοίνωση). Με αφορμή τα γενέθλιά του ερμηνευτή, ο δημοφιλής συνθέτης, Γιώργος Μουκίδης, έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok με τη μορφή ενός video. Αυτό το περιστατικό σχολιάστηκε στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Γειά σου", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ.

Με αφορμή την προβολή του βίντεο, ο αγαπημένος συνθέτης, ο οποίος έχει βρεθεί σε ρήξη στο παρελθόν, μίλησε στην εκπομπή, σήμερα, Κυριακή 12 Νοεμβρίου, μέσω Skype για τη σχέση τους τώρα.

Η σχέση του Γιώργου Μουκίδη και του Νότη Σφακιανάκη σήμερα

«Τελευταία φορά, που μιλήσαμε, μπορεί να ήταν και πριν 9 με 10 χρόνια, το 2013, το 2014. Εγώ νομίζω, ότι τίποτα από όλα αυτά, ότι θα επιστρέψει ο Νότης ισχύει. Δεν έχω το τηλέφωνό του. Δεν έχουν σημασία οι δηλώσεις του. Ο τραγουδιστής τραγουδάει, τα τραγούδια μένουν. Δεν έχω ασχοληθεί με τις δηλώσεις του. Δεν θέλει, ο ίδιος να επιστρέψει άμεσα, αυτό πιάνω εγώ στον αέρα. Ποιος επιχειρηματίας δεν θα ήθελε να έχει τον Νότη στο μαγαζί του; Δεν ξέρω, για ποιο λόγο. Νομίζω, ότι δε θα γυρίσει. Μπορεί να τον έχει ξενερώσει όλο αυτό, που συμβαίνει στη δισκογραφία, με τα σκουπίδια που ακούμε. Υποθέσεις κάνω κι εγώ, δεν ξέρω.

Εγώ είχα κάνει μία κίνηση τότε με το τραγούδι "Για την Ελλάδα", που τελικά το είπε ο Λούκας Γιώρκας. Είχα πει σε έναν απεσταλμένο να του πει, να με πάρει τηλέφωνο, και δεν με πήρε ποτέ. Εγώ δεν μισώ. Είχαμε κάποια εντελώς δικά μας θέματα, που δεν τα ξέρει ο πολύς κόσμος. Τον βρήκα εκεί φάουλ, του έβγαλα κίτρινη κάρτα, μετά και μία δεύτερη και τελικά του έβγαλα κόκκινη. Έγινε το σκηνικό τότε, με την απαγόρευση. Μετά έμαθα, ότι άρχισε να τα λέει ξανά τα κομμάτια μου, μού πέρασε κι εμένα, δεν κράτησε την απαγόρευση. Οι καλές σχέσεις έχουν πάθος. Ήμασταν σε διάσταση αρκετές φορές στο παρελθόν, τώρα κράτησε λίγο παραπάνω ο χωρισμός. Ελπίζω σε μία επανασύνδεση», εξομολογήθηκε ο γνωστός συνθέτης.