Χαμογέλα και Πάλι: «Θυμήθηκες να γυρίσεις στην πρώην και...» - Επέστρεψε στην αγκαλιά της Χρηστίδου ο Βασάλος

Ξανά στην τηλεόραση ο Κωνσταντίνος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμογέλα και Πάλι: «Θυμήθηκες να γυρίσεις στην πρώην και...» - Επέστρεψε στην αγκαλιά της Χρηστίδου ο Βασάλος

Στην ομάδα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι επέστρεψε από σήμερα Σάββατο 11/11 ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Η φήμη πως θα γυρίσει και πάλι στα παλιά του λημέρια κυκλοφορούσε στα τηλεοπτικά πηγαδάκια εδώ και αρκετές ημέρες, σήμερα ωστόσο η είδηση επιβεβαιώθηκε.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα γινόταν πολλές φορές αναφορά στο όνομα του, ενώ είχε βρεθεί και backstage για να ευχηθεί στην παλιά του ομάδα και να τα πει με τους παλιούς του συναδέλφους - δείτε βίντεο.

Ξανά στο Χαμογέλα και Πάλι ο Βασάλος

«Σαν να μην έλειψα μια μέρα. Έκανα τη γύρα μου και γύρισα ώριμος και κατασταλαγμένος στην αγκαλιά σου», είπε στην έναρξη ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Πήγαινε κάτσε δίπλα στη Βάλια γιατί έχει πιαστεί η θέση σου. Δεν μπορώ ξαφνικά επειδή μας θυμήθηκες, θυμήθηκες να γυρίσεις στην πρώην και να φύγει ο νυν», σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον καβγά του με την Σίσσυ για την αποχώρηση του

Πριν από λίγο καιρό ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μας είχε απασχολήσει μέσα από τις δηλώσεις, που είχε κάνει σχετικά με την απομάκρυνση του από το Χαμογέλα και Πάλι, πως δηλαδή δεν ενημερώθηκε έγκαιρα και ειδικά από τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής με τη σειρά της απάντησε, πως δεν ήταν δική της απόφαση, αλλά της παραγωγής, η οποία βάση μπάτζετ δε μπορούσε να υποστηρίξει ένα ακόμη πρόσωπο στο πάνελ της εκπομπής.

Μετά ωστόσο από την guest εμφάνιση του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Χαμογέλα και Πάλι και τα σχόλια για την πιθανή επιστροφή του στην εκπομπή, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν άντεξε και απάντησε μέσα από την Οδό Ζαρίφη 2 την Πέμπτη (9/11).

«Επιστρέφει στη Σίσσυ Χρηστίδου; Μα δεν είχε θέση εκεί, ήταν κλειστή. Δεν είχε μπάτζετ. Δεν ξέρω, δεν ήθελαν κανέναν» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.