«Διευθύντρια γραφείου Τύπου έπαιρνε δημοσιογράφο και ζητούσε να γράψει τα χειρότερα...» - "Κόλαφος" η Κατερίνα Καινούγιου 

Τι είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Διευθύντρια γραφείου Τύπου έπαιρνε δημοσιογράφο και ζητούσε να γράψει τα χειρότερα...» -

Τις αντιδράσεις της Κατερίνας Καινούγιου και του Ανδρέα Μικρούτσικου προκάλεσαν, τόσο οι δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη στην εκπομπή Πρωινό Σουσου σχετικά με το bullying που αντιμετώπισε την εποχή που παρουσίασε τον Πρωινό Καφέ, όσο και του Βαγγέλλη Παπαδόπουλου για τα κιλά της παρουσιάστριας.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούγιου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αρχκά τόνισε: «Αυτοί οι άνθρωποι έχουνε έναν εν γένει ρατσισμό σε αυτά και νομίζουν ότι το νομιμοποιούν. Όταν βλέπει τη Ζαρίφη και το μόνο που του μένει είναι τα παραπάνω κιλά και όχι ένα αστείρευτο ταλέντο που το είδαμε από την πρώτη στιγμή και που επικυρώνεται, έχω να του πω ότι οι ιδέες σας είναι ξοφλημένες, είναι άλλης περιόδου, άλλης εποχής. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό.».

«Ο Πρωινός Καφές δεν έκανε άσχημα νούμερα. Ποια υπάρχουν εκπομπές με 4-5% και δεν κουνιέται ρουθούνι. Αυτά τα δύο παιδιά, θυμάμαι την Κατερίνα να μπαίνει στο καμαρίνι της και να κλαίει. Κάθε μέρα ήταν στα μεσημεριανά... Είναι κάποια πρόσωπα που το σύστημα τους καλύπτει γιατί μετά πήγαν κι άλλοι στον Πρωινό Καφέ και δεν είπαν τίποτα. Τους χτυπούσαν αλύπητα» ανέφερε από την πλευρά της η παρουσιάστρια.

«Διευθύντρια γραφείου Τύπου έπαιρνε δημοσιογράφο και ζητούσε να γράψει και να πεί τα χειρότερα για την Καινούργιου. Γιατί έτσι καταστρέφονται προσωπικότητες» είπε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι αιχμηρές δηλώσεις του Βαγγέλη Παπαδόπουλου για την Κατερίνα Ζαρίφη

«Τότε λοιπόν είπα αν θυμάμαι καλά ότι δεν είναι ωραίο σαν τηλεοπτικό θέαμα πρωί πρωί να ξυπνάς να βλέπεις μια χοντρή και έναν νεαρό άλλο να κουνιούνται πάνω σε κάτι μαξιλάρια, να χορεύουν κ.τ.λ. διότι είναι αντιαισθητικό θέαμα.» ανέφερε αρχικά.

«Χοντρός είναι και ο Χοντρός με τον Λιγνό και αφήσαν εποχή στον κινηματογράφο. Κανείς δεν θεώρησε προσβολή ή βλασφημία όταν λέγαμε να παμε να δούμε τον χοντρό και τον λιγνό. Μπορεί να είναι χοντροί αλλά το θέαμα που προσέφεραν να είναι ωραίο προς το κοινό. Αυτό λοιπόν το τηλεοπτικό προιόν κατά τη δική μου κρίση δεν ήταν ωραίο. Αυτό είπα. Αλλα παρεξηθήκε και είπαν ότι έδειξα την αντιπάθεια μου στις χοντρές. Εγώ έχω φίλες χοντρές, δεν είναι πρόβλημα.» πρόσθεσε (δείτε δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα λόγια του)