«Ποιος είναι καν αυτός ο κύριος, τι επαγγέλλεται;» - Το ξέσπασμα του Light κατά του Νίκου Συρίγου

«Εντάξει, γελάω τώρα ρε φίλε»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Σάλος έχει προκληθεί με τι νέες κόντρες που έχει ανοίξει, το τελευταίο διάστημα ο Light, μετά τις δηλώσεις του, του σχετικά με το τραγούδι "Ντερμπεντέρισα", το οποίο αποκάλεσε "απολίθωμα" (δείτε εδώ όλη του τη δήλωση στο Fame Story).

Το ξέσπασμα του Light κατά του Νίκου Συρίγου

Το πρώι της Τρίτης 7/11, ο τράπερ μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και απάντησε σε όλους όσους, έχει έρθει σε αντιπαράθεση τις τελευταίες εβδομάδες. Μεταξύ αυτών είναι ο Νίκος Συρίγος, ο οποίος την Κυριακή 5/11, σχολίασε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, (δείτε εδώ τι είπε), τα λόγια του τράπερ, ο οποιος έκανε "επίθεση" στην εκπομπή.

«Καλά θα κάνουν και θα θυμούνται τον Τσιτσάνη. Τι τον νοιάζει για τον Τσιτσάνη και για μένα, δε θα ασχολούνται με αυτόν που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του. Ποιος είναι καν αυτός ο κύριος, τι επαγγέλλεται; Τι είναι αυτός; Τον είδα εκεί που βγήκε, έβριζε, έκανε... Με είπε σαλιάρη, τι με είπε, δε ξέρω. Εντάξει, γελάω τώρα ρε φίλε, δε μπορώ να κάθομαι να απαντάω στον οποιονδήποτε. Καταλαβαίνω ότι αυτή είναι η δουλειά τους, να με σχολιάζουν και να ασχολούνται μαζί μου. Πολύ καλά το κάνουν, αν θέλουν να συνεχίσουν, εγώ δε συνεχίζω να τους δίνω ψωμάκι τώρα. Πάλι ο Light που έχει το χαμηλό επίπεδο, το κρατάει». ανέφερε χαρακτηρστικά ο τράπερ.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το ''καρφί'' του για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου Χαμογέλα και Πάλι

«Λοιπόν, χαμογέλα με τρέλα, Χαμογέλα και πάλι, πως λέγεστε αυτή η εκπομπή. Ήρθατε εχθές να μου πάρετε συνέντευξη σας έδωσα μια δήλωση πάρα πολύ όμορφα και ωραία να σας δώσω αποκλειστικό. Σήμερα βλέπω έχετε πάρει την δήλωσή μου, την έχετε πετσοκόψει, έχετε ανεβάσει την μισή, πολλά πράγματα που είπα δεν τα βάλατε, γιατί ξηγιέστε σαν μούλοι; Λοιπόν τρώτε άκυρο από εδώ και πέρα. Δεν σας ξαναδίνω ποτέ συνέντευξη.

Έχω δώσει την ίδια δήλωση σε άλλα δύο κανάλια, μέχρι τη Δευτέρα εύχομαι κάποιος να την ανεβάσει αυτούσια, άμα δεν την ανεβάσει κάποιος αυτούσια δεν ξαναδίνω συνέντευξη σε κανέναν σας και θα ποστάρω μόνο από τα social μου. Μην είτε μούλοι, γι’ αυτό σας έχει σιχαθεί ο κόσμος και κανείς δεν βλέπει τις μ@λ@κίες σας. Σταματήστε να λογοκρίνετε τον κόσμο. Μου πήρατε μια συνέντευξη, ανεβάστε αυτό που είπα», είπε ο Light.